Occasions

We hebben diversen occasions staan. We zijn altijd druk met het bouwen van nieuwe campers. Staat er niks voor u bij, kijk dan eens bij de camperbouw en laat een camper naar u wensen bouwen.

Onze campers worden altijd afgeleverd met nieuwe APK en beurt indien nodig. 

Inkoop

Wilt u van uw camper, caravan, auto, motor of boot af? Wij kopen of ruilen u voertuig in. 

 

Heeft u interesse neem contact op via 0162-856633 of via info@camperbouw-verhuurdongen.nl

 

Volkswagen T6 lwb 5 pers camper bj 2017

 

vraagprijs: € 54.950,-

Deze Volkswagen Transporter T6 lange wielbasis (LWB) is nieuw gebouwd en uit bouwjaar 2017, heeft 102PK en er staat +/- 81.000 km op de teller. De bus is goed onderhouden en voorzien van airco, cruisecontrol en heeft een trekhaak. De nieuwe camperombouw bestaat uit een Reimo slaaphefdak met mogelijkheid tot een slaapplaats voor 2 personen, goedgekeurde 3 persoons slaapbank 140 x 197cm, een mooi donker keukenmeubel met 2 pits gasstel, spoelbak en een koelkast met vriesvak.

voor meer informatie kun u doorklikken op de titel.

We hebben deze Volkswagen Transporter T6 lange wielbasis (LWB) nieuw gebouwd. De bus is uit bouwjaar 2017, heeft 102PK en er staat  +/- 71.000 km op de teller. De bus is goed onderhouden en voorzien van airco, cruise control en heeft een trekhaak. Deze ombouw naar camper is net klaar. We hebben van deze bus een mooie mat groene two tone camper gemaakt. Verder hebben we de bus is voorzien van ramen en glaslook panelen rondom en is er een Reimo slaaphefdak geplaatst. Het camper gedeelte bestaat uit een goedgekeurde 2 persoons slaapbank van 120 x 197cm en een donker keukenmeubel. Het keukenmeubel heeft een spoelbak met 2 pits gasstel en een 50L koelkast met vriesvak. De lades en kasten zorgen voor voldoende opbergruimte. 

voor meer informatie kun u doorklikken op de titel.

Deze Volkswagen T6 KWB (korte wielbasis) camper is geschikt voor 4 personen. De bus is uit bouwjaar 2016, heeft 102PK en +/- 145.000km op de teller. De camper is voorzien van een Reimo slaaphefdak met 2 slaapplaatsen, een luifel, een 2 persoons slaapbank van 120cm die is goedgekeurd voor 2 personen te vervoeren, complete keuken en airco. Kortom met deze compleet ingerichte buscamper kunt u een heerlijke vakantie tegemoet gaan. 

voor meer informatie kun u doorklikken op de titel.

Deze Volkswagen T6 LWB (lange wielbasis) camper is geschikt voor 5 personen. De bus is uit bouwjaar 2015, heeft 102PK en heeft +/- 90.000km op de teller. De camper is voorzien van een Reimo slaaphefdak met 2 slaapplaatsen, een luifel, een extra brede slaapbank van 140cm die is goedgekeurd voor 3 personen te vervoeren, complete keuken, airco en een standkachel. De camper beschikt dus over 5 zitplaatsen tijdens het rijden en 4 slaapplaatsen. Kortom met deze compleet ingerichte buscamper kunt u een heerlijke vakantie tegemoet gaan. 

voor meer informatie kun u doorklikken op de titel.

 

Nieuwsgierig naar alle andere bussen die we gebouwd en verkocht hebben? neem hier een kijkje.