Occasions

We hebben diversen occasions staan. We zijn altijd druk met het bouwen van nieuwe campers. Staat er niks voor u bij, kijk dan eens bij de camperbouw en laat een camper naar u wensen bouwen.

Onze campers worden altijd afgeleverd met nieuwe APK en beurt indien nodig. 

Inkoop

Wilt u van uw camper, caravan, auto, motor of boot af? Wij kopen of ruilen u voertuig in. 

 

Heeft u interesse neem contact op via 0162-856633 of via info@camperbouw-verhuurdongen.nl

 

Deze mooie two tone Volkswagen T6 KWB (korte wielbasis) camper is geschikt voor 4 personen. De bus is uit bouwjaar 2018, is een euro 6 en heeft slechts 56.000km op de teller. Deze bus is voorzien van 2 schuifdeuren. De bus is goed onderhouden en voorzien van airco, cruisecontrol, trekhaak, nieuwe 18 inch licht metalen velgen en de voorstoelen zijn lederbekleed. De camper is voorzien van een Reimo easyfit slaaphefdak en heeft een mooi donker keukenmeubel. Het keukenmeubel heeft een spoelbak met 2 pits Dometic gasstel en een 50L Dometic koelkast met vriesvak. De lades en kasten zorgen voor voldoende opbergruimte. De camper is compleet met luifel en fietsenrek. 

voor meer informatie kun u doorklikken op de titel.

We hebben deze Volkswagen Transporter T6 lange wielbasis (LWB) net nieuw gebouwd. De bus is uit bouwjaar 2017, heeft 102PK, is een euro 6 en er staat  +/- 78.000 km op de teller. De mooie grijze kleur en nieuwe licht metalen velgen maken de bus mooi af. De bus is goed onderhouden en voorzien van airco, cruise control, parkeersensoren, een standkachel, trekhaak en nieuwe 18 inch licht metalen velgen. Deze ombouw naar camper is net klaar. De bus heeft een Reimo slaaphefdak en luifel. Het camper gedeelte bestaat uit een goedgekeurde 3 persoons slaapbank van 130 x 187cm en een donker keukenmeubel. Het keukenmeubel heeft een spoelbak met 2 pits Dometic gasstel en een 50L Dometic koelkast met vriesvak. De lades en kasten zorgen voor voldoende opbergruimte. 

voor meer informatie kun u doorklikken op de titel.

Volkswagen T5 kwb 4 pers camper bj 2015

vraagprijs: € 42.450,-

Deze mooie donker grijze Volkswagen T5 KWB (korte wielbasis) camper mogen we in opdracht van een klant verkopen. De camper is geschikt voor 4 personen. De bus is uit bouwjaar 2015, heeft 114PK en +/- 120.000 km op de teller. De bus is voorzien van airco, cruisecontrol, multistuur, trekhaak, Bearlock en licht metalen velgen. De camper is voorzien van een slaaphefdak, een slaapbank over de gehele breedte (150x187) met 2 gordel plaatsen en een klein keukenmeubel. Verder heeft de camper een fietsenrek geschikt voor 4 fietsen. 

Nieuwsgierig naar alle andere bussen die we gebouwd en verkocht hebben? neem hier een kijkje.