Occasions

We hebben diversen occasions staan. We zijn altijd druk met het bouwen van nieuwe campers. Staat er niks voor u bij, kijk dan eens bij de camperbouw en laat een camper naar u wensen bouwen.

Onze campers worden altijd afgeleverd met nieuwe APK en beurt indien nodig. 

Inkoop

Wilt u van uw camper, caravan, auto, motor of boot af? Wij kopen of ruilen u voertuig in. 

 

Heeft u interesse neem contact op via 0162-856633 of via info@camperbouw-verhuurdongen.nl

 

We hebben deze Volkswagen Transporter T6 lange wielbasis (LWB) nieuw gebouwd. De bus is uit bouwjaar 2017, heeft 102PK, is een euro 6 en er staat  +/- 71.000 km op de teller. De bus is goed onderhouden en voorzien van airco, cruise control en heeft een trekhaak. Deze ombouw naar camper is net klaar. We hebben van deze bus een mooie mat groene two tone camper gemaakt. Verder hebben we de bus is voorzien van ramen en glaslook panelen rondom en is er een Reimo slaaphefdak geplaatst. Het camper gedeelte bestaat uit een goedgekeurde 2 persoons slaapbank van 120 x 187cm en een donker keukenmeubel. Het keukenmeubel heeft een spoelbak met 2 pits gasstel en een 50L koelkast met vriesvak. De lades en kasten zorgen voor voldoende opbergruimte. 

voor meer informatie kun u doorklikken op de titel.

Deze Volkswagen T6 KWB (korte wielbasis) camper is geschikt voor 4 personen. De bus is uit bouwjaar 2018, is een euro 6 en heeft slechts 56.000km op de teller. Deze bus is voorzien van 2 schuifdeuren. De bus is goed onderhouden en voorzien van airco, cruisecontrol en heeft een trekhaak. We gaan de camper ombouwen met een Reimo slaaphefdak en het meubel is nog nader te bepalen. 

voor meer informatie kun u doorklikken op de titel.

Deze Volkswagen T6 KWB (korte wielbasis) camper is geschikt voor 4 personen. De bus is uit bouwjaar 2017, is een euro 6, heeft 114PK en slechts 24.000km op de teller. De bus is goed onderhouden en voorzien van airco, cruisecontrol, parkeersensoren en heeft een standkachel. De camper is voorzien van een easyfit slaaphefdak en heeft een mooi donker keukenmeubel. . 

Nieuwsgierig naar alle andere bussen die we gebouwd en verkocht hebben? neem hier een kijkje.