Occasions

We hebben diversen occasions staan. We zijn altijd druk met het bouwen van nieuwe campers. Staat er niks voor u bij, kijk dan eens bij de camperbouw en laat een camper naar u wensen bouwen.

Onze campers worden altijd afgeleverd met nieuwe APK en beurt indien nodig. 

Inkoop

Wilt u van uw camper, caravan, auto, motor of boot af? Wij kopen of ruilen u voertuig in. 

 

Heeft u interesse neem contact op via 0162-856633 of via info@camperbouw-verhuurdongen.nl

 

Deze Volkswagen Transporter T6 4 motion euro 6 korte wielbasis (KWB) is uit bouwjaar 2018, heeft 150PK en er staat +/- 86.600 km op de teller. De bus is voorzien van airco, cruisecontrol en heeft een trekhaak. De camperombouw bestaat uit een Reimo slaaphefdak met mogelijkheid tot een slaapplaats voor 2 personen, goedgekeurde 2 persoons slaapbank, een mooi donker keukenmeubel met 2 pits gasstel, spoelbak en een koelkast met vriesvak.

voor meer informatie kun u doorklikken op de titel.

Citroën Jumpy camper bj 2012

vraagprijs: € 14.950,-

Deze Citroën Jumpy camper is via inruil verkregen. De camper is uit bouwjaar 2012, heeft 130PK en er staat +/- 193.500 km op de teller. Er zijn 6 door de RDW goedgekeurde zitplaatsen, 3 voorin en 3 achter in op de bank. De auto is voorzien cruisecontrol, airco, parkeersensoren en heeft een trekhaak. We zorgen voor een nieuwe APK keuring. Het camper gedeelte bestaat uit een bank die uitgeklapt kan worden naar 2 persoons bed, keukenblokje met 2 pits gasstel en wasbakje en een Reimo pop-up dak. 

voor meer informatie kun u doorklikken op de titel.

We hebben 2 nieuwe Volkswagen Transporters T6 lange wielbasis (LWB)  binnen gekregen. De bussen zijn allebei uit bouwjaar 2017, hebben 102PK en bij de ene staat er  +/- 71.000 km op de teller, de andere +/- 81.000km. De bussen zijn voorzien van airco, cruise control en beide hebben ze een trekhaak. We gaan deze Volkswagen T6-en ombouwen naar mooie campers. Er komen ramen en glaslook panelen rondom in. We gaan een slaaphefdak, een slaapbank en een keukenmeubel plaatsen. Mocht je geïnteresseerd zijn, nu kan je nog meebeslissen over de kleuren en inrichting. Neem dan snel contact met ons op. 

 

Nieuwsgierig naar alle andere bussen die we gebouwd en verkocht hebben? neem hier een kijkje.