Occasions

We hebben diversen occasions staan. Zo worden onze verhuur campers na de verhuurperiode te koop aangeboden of hebben we inruil campers beschikbaar. Verder zijn we altijd druk met het bouwen van nieuwe campers. Staat er niks voor u bij, kijk dan eens bij de camperbouw en laat een camper naar u wensen bouwen. 

Onze campers worden altijd afgeleverd met nieuwe APK en beurt indien nodig. 

Inkoop

Wilt u van uw camper, caravan, auto, motor of boot af? Wij kopen of ruilen u voertuig in. 

 

Heeft u interesse neem contact op via 0162-856633 of via info@camperbouw-verhuurdongen.nl

 

Deze Volkwagen Transporter T6 korte wielbasis(KWB) is afgelopen seizoen onze verhuurcamper geweest en is nu in de verkoop. De bus is uit bouwjaar 2016, heeft 102PK en er staat +/- 116.000 km op de teller. De bus is voorzien van airco, cruise control, licht metalen velgen en heeft een trekhaak. De camperombouw bestaat uit een Reimo slaaphefdak met slaapplaats voor 2 personen, goedgekeurde 2 persoons slaapbank, een mooie grijze keuken met 2 pits gasstel, spoelbak en koelkast met vriesvak en een luifel.

voor meer informatie kun u doorklikken op de titel.

We gaan beginnen met de ombouw van deze Volkwagen Transporter T6 4 motion korte wielbasis(KWB). De bus is uit bouwjaar 2018, heeft 150PK en er staat +/- 89.000 km op de teller. De bus is voorzien van airco, cruise control en heeft een trekhaak. De camperombouw bestaat uit een Reimo slaaphefdak met slaapplaats voor 2 personen, goedgekeurde 2 persoons slaapbank, een mooi donker keukenmeubel met 2 pits gasstel, spoelbak en koelkast met vriesvak en een luifel.

de foto's zijn een impressie van hoe de camper er uit gaat zien. zodra de camper klaar is volgen nieuwe foto's.

voor meer informatie kun u doorklikken op de titel.

Deze Volkwagen Transporter T5 korte wielbasis(KWB) is een automaat. De bus is uit bouwjaar 2014, heeft 140PK en er staat +/- 117.500 km op de teller. De bus is voorzien van airco, cruise control, navigatie, Multi stuur, parkeer sensoren en licht metalen velgen. De camperombouw bestaat uit een camp-roof slaaphefdak met open sky en hefbed met slaapplaats voor 2 personen, goedgekeurde 3 persoons slaapbank, een mooie donker grijze keuken met 2 pits gasstel, spoelbak en koelkast met vriesvak.

voor meer informatie kun u doorklikken op de titel.

 

Nieuwsgierig naar alle andere bussen die we gebouwd en verkocht hebben? neem hier een kijkje.