Occasions

We hebben diversen occasions staan. Zo worden onze verhuur campers na de verhuurperiode te koop aangeboden of hebben we inruil campers beschikbaar. Verder zijn we altijd druk met het bouwen van nieuwe campers. Staat er niks voor u bij, kijk dan eens bij de camperbouw en laat een camper naar u wensen bouwen. 

Onze campers worden altijd afgeleverd met nieuwe APK en beurt indien nodig. 

Inkoop

Wilt u van uw camper, caravan, auto, motor of boot af? Wij kopen of ruilen u voertuig in. 

 

Heeft u interesse neem contact op via 06-41309576 of via info@camperbouw-verhuurdongen.nl

 

Deze T5 lange wielbasis (LWB) is wit van kleur, bouwjaar 2014 en heeft +/- 99.000 km op de teller. De bus is voorzien van airco, radio, met leder bekleden stoelen, een trekhaak en heeft 140PK dmv software optimalisatie. De camper is klaar en direct leverbaar. 

Deze two tone Volkswagen T6 korte wielbasis (KWB) hebben we de onderkant in een mooie grijze kleur laten spuiten. Bouwjaar 2016, euro 6 en heeft +/- 63.500 km op de teller. De bus is voorzien van een standkachel, stoelverwarming, cruise control, airco, parkeersensoren, trekhaak, licht metalen velgen en heeft 102PK. We zijn nog bezig deze camper om te bouwen dus het interieur kan nog mee bepaald worden.

Deze T6 korte wielbasis (KWB) hebben we net nieuw binnen gekregen en gaan we ombouwen naar camper. De camper is wit van kleur, bouwjaar 2015 en heeft +/- 88.000 km op de teller. De bus is voorzien van 2 schuifdeuren, standkachel, stoelverwarming, airco, cruise control, parkeersensoren, een trekhaak en heeft 102PK. Een mooie basis om om te gaan bouwen naar camper.

 

Nieuwsgierig naar alle andere bussen die we gebouwd en verkocht hebben? neem hier een kijkje.