Occasions

We hebben diversen occasions staan. Zo worden onze verhuur campers na de verhuurperiode te koop aangeboden. Verder zijn we altijd druk met het bouwen van nieuwe campers. Staat er niks voor u bij, kijk dan eens bij de camperbouw en laat een camper naar u wensen bouwen. 

Onze campers worden altijd afgeleverd met nieuwe APK en beurt indien nodig. 

Inkoop

Wilt u van uw camper, caravan, auto, motor of boot af? Wij kopen of ruilen u voertuig in. 

 

Heeft u interesse neem contact op via 06-41309576 of via info@camperbouw-verhuurdongen.nl

 

Deze mooie two tone zilver grijze/ blauwe T5 korte wielbasis (KWB) camper uit 2015 heeft 97.000km op de teller en is van de eerste eigenaar. Alle onderhoudsboekjes en sleutels zijn aanwezig. De bus is voorzien van parkeersensoren, cruise control, comfort stoelen en een trekhaak en heeft 115PK.  

 

Deze mooie zilver grijze T5 korte wielbasis (KWB) camper uit 2014 heeft  104.000km op de teller en is van de eerste eigenaar. Alle onderhoudsboekjes en sleutels zijn aanwezig. De bus is voorzien van parkeersensoren, cruise control, 1 comfort stoel, stand kachel en een trekhaak en heeft 115PK.

Deze in nieuwstaat verkerende T6 korte wielbasis (KWB) zijn we aan het ombouwen naar camper. De camper heeft een unieke laag aantal kilometers op de teller, slechts 36.125 km. Verder zijn de onderhoudsboekjes, papieren en reservesleutels aanwezig. De bus is voorzien van cruise control, airco, radio, usb en een trekhaak en heeft 102PK. Inmiddels heeft deze bus al een dak en ramen gekregen en begint het steeds meer een camper te worden. Er komt zoals op de foto's afgebeeld een goedgekeurde slaapbank in en een donker keukenmeubel.

Deze T5 lange wielbasis (LWB) hebben we net nieuw binnen gekregen en gaan we ombouwen naar camper. De camper is wit van kleur, bouwjaar 2014 en heeft +/- 99.000 km op de teller. De bus is voorzien van airco, radio, met leder bekleden stoelen, een trekhaak en heeft 84PK. Wilt u nog meebeslissen over de inrichting neem dan snel contact met ons op.

Deze Volkswagen T6 lange wielbasis (LWB) hebben we nieuw binnen gekregen en gaan we ombouwen naar camper. De camper is blauw van kleur, bouwjaar 2016 en heeft +/- 77.000 km op de teller. De bus is voorzien van een standkachel, stoelverwarming en heeft 102PK. Wilt u nog meebeslissen over de inrichting neem dan snel contact met ons op. 

Deze T6 lange wielbasis (LWB) hebben we net nieuw binnen gekregen en gaan we ombouwen naar camper. De camper is wit van kleur, bouwjaar 2016 en heeft +/- 68.000 km op de teller. De bus is voorzien van airco, cruise control, radio, een trekhaak en heeft 102PK. Wilt u nog meebeslissen over de inrichting neem dan snel contact met ons op.

 

Nieuwsgierig naar alle andere bussen die we gebouwd en verkocht hebben? neem hier een kijkje.