Occasions

We hebben diversen occasions staan. Onze campers zijn goed onderhouden en we bieden diverse modellen aan. Zo hebben we diverse 4 persoons en 5 persoons campers in korte en lange uitvoeringen. Ook het interieur is in verschillende kleuren beschikbaar. We zijn altijd druk met het bouwen van nieuwe campers. Staat er niks voor u bij, kijk dan eens bij de camperbouw en laat een camper naar u wensen bouwen.

Inkoop

Wilt u van uw camper, caravan, auto, motor of boot af? Wij kopen of ruilen u voertuig in. 

 

Heeft u interesse neem contact op via 0162-856633 of via info@camperbouw-verhuurdongen.nl

 

Deze mooie, originele, zeer complete Grand California Crafter buscamper is de ideale vakantie partner. De camper beschikt over 4 zit- en slaapplaatsen, douche/toilet ruimte, complete keuken en voldoende opbergruimte. De camper is heerlijk verwarmd dmv dieselverwarming, dus ook ideaal voor de koudere periodes. Met de vele extra opties is deze camper zeer compleet.

We hebben de camper overgenomen van de eerste eigenaar. De Camper is altijd dealer onderhouden en alle papieren zijn compleet een ook zijn er 2 sleutels met afstandsbediening aanwezig.

voor meer informatie kun u doorklikken op de titel.

Volkswagen T5 LWB Automaat bj 2014

Binnenkort beschikbaar

 

Deze Volkswagen Transporter T5 Automaat lange wielbasis (LWB) is uit bouwjaar 2014, heeft 140PK, is een euro 5 en er staat  +/- 149.000 km op de teller. De bus is goed onderhouden en voorzien van, airco, cruise control en een trekhaak. Deze bus gaan we ombouwen en voorzien van een nieuwe camper inbouw. De camper krijgt een Reimo slaaphefdak met 2 slaapplaatsen, een slaapbank van 140cm met isofix die is goedgekeurd voor 3 personen te vervoeren, complete keuken met 2 pits Dometic gasstel en een Dometic 50l koelkast met vriesvak.

voor meer informatie kun u doorklikken op de titel.

Deze Volkswagen Transporter T6 lange wielbasis (LWB) is uit bouwjaar 2019, heeft 102PK, is een euro 6 en er staat  +/- 65.000 km op de teller. De bus is goed onderhouden en voorzien van airco, cruise control, parkeersensoren, standkachel, nieuwe 18 inch licht metalen velgen en een trekhaak. Deze bus hebben we voorzien van een nieuwe camper inbouw. De camper is voorzien van een Reimo Easyfit slaaphefdak met een luxe bovenbed met kunststof veersysteem, een slaapbank van 140cm breed die is goedgekeurd voor 3 personen te vervoeren, complete keuken met 2 pits Dometic gasstel en een Dometic 50l koelkast met vriesvak.

voor meer informatie kun u doorklikken op de titel.

Deze Volkswagen Transporter T5 4 motion korte wielbasis (KWB) is uit bouwjaar 2013, heeft 140PK, is een euro 5 en er staat  +/- 144.500 km op de teller. De bus is goed onderhouden en voorzien van 4 wielaandrijving, airco, cruise control, standkachel, sperdifferentieel en een trekhaak. Er liggen nieuwe zwarte licht metalen velgen onder de bus. Deze bus hebben we voorzien van een nieuwe camper inbouw. De camper is voorzien van een Reimo slaaphefdak met 2 slaapplaatsen, een slaapbank van 120cm met isofix die is goedgekeurd voor 2 personen te vervoeren, complete keuken met 2 pits Dometic gasstel en een Dometic 50l koelkast met vriesvak en een luifel.

voor meer informatie kun u doorklikken op de titel.

Nieuwsgierig naar alle andere bussen die we gebouwd en verkocht hebben? neem hier een kijkje.