Occasions

We hebben diversen occasions staan. Zo worden onze verhuur campers na de verhuurperiode te koop aangeboden of hebben we inruil campers beschikbaar. Verder zijn we altijd druk met het bouwen van nieuwe campers. Staat er niks voor u bij, kijk dan eens bij de camperbouw en laat een camper naar u wensen bouwen. 

Onze campers worden altijd afgeleverd met nieuwe APK en beurt indien nodig. 

Inkoop

Wilt u van uw camper, caravan, auto, motor of boot af? Wij kopen of ruilen u voertuig in. 

 

Heeft u interesse neem contact op via 06-41309576 of via info@camperbouw-verhuurdongen.nl

 

Deze T6 korte wielbasis (KWB) hebben we net omgebouwd naar camper en hij is bijna klaar voor afleveren. De two tone camper is wit/grijs van kleur, bouwjaar 2015 en heeft +/- 88.000 km op de teller. De bus is voorzien van 2 schuifdeuren, standkachel, stoelverwarming, airco, cruise control, parkeersensoren, een trekhaak en heeft 102PK. Er liggen 4 nieuwe lichtmetalen 18 inch velgen met nieuwe banden onder. De camper heeft een goedgekeurde 3 zits slaapbank en een klein keukenblok achter de bestuurdersstoel en koelkast onder de bank. 

Deze T6 lange wielbasis (LWB) is direct leverbaar. De camper is wit van kleur, bouwjaar 2015 en heeft +/- 79.291 km op de teller. De bus is voorzien van airco, cruise control, achteruitrijcamera, navigatie, bearlock, een trekhaak en heeft 140PK. Er liggen 4 nieuwe banden onder de camper en aan de zijkant zijn treedplanken bevestigd. De camper heeft 5 gordelplaatsen en 4 slaapplaatsen en de luifel maakt de camper af. Kort om een compleet ingerichte camper direct klaar om af te leveren.

 

Nieuwsgierig naar alle andere bussen die we gebouwd en verkocht hebben? neem hier een kijkje.