Occasions

We hebben diversen occasions staan. We zijn altijd druk met het bouwen van nieuwe campers. Staat er niks voor u bij, kijk dan eens bij de camperbouw en laat een camper naar u wensen bouwen.

Onze campers worden altijd afgeleverd met nieuwe APK en beurt indien nodig. 

Inkoop

Wilt u van uw camper, caravan, auto, motor of boot af? Wij kopen of ruilen u voertuig in. 

 

Heeft u interesse neem contact op via 0162-856633 of via info@camperbouw-verhuurdongen.nl

 

Deze Volkswagen Transporter T6 korte wielbasis (KWB) is in de schitterende Audi kleur "district groen" gespoten. De bus is uit bouwjaar 2018, heeft 114PK, is een euro 6 en er staat +/- 66.000 km op de teller. De bus is goed onderhouden en voorzien van airco, cruise control, parkeersensoren, standkachel, stoelverwarming bestuurdersstoel en een trekhaak. Er liggen nieuwe zwarte licht metalen velgen onder de bus. De camper is voorzien van een Easy fit Reimo slaaphefdak met 2 slaapplaatsen, een slaapbank van 120cm die is goedgekeurd voor 2 personen te vervoeren, complete  keuken met 2 pits Dometic gasstel en een Dometic 50l koelkast met vriesvak en een luifel.

voor meer informatie kun u doorklikken op de titel.

Nieuw Binnen

Deze Volkswagen Transporter T6 korte wielbasis (KWB) hebben we nieuw binnen en kan nog naar wens worden omgebouwd. De bus is uit bouwjaar 2018, heeft 102PK, is een euro 6 en er staat  +/- 74.000 km op de teller. De volkswagen bus is goed onderhouden en voorzien van airco, cruise control, parkeersensoren, standkachel, achterdeuren en een trekhaak. Voor nu is de planning de camper om te bouwen met een Reimo slaaphefdak met 2 slaapplaatsen, een slaapbank van 120cm die is goedgekeurd voor 2 personen te vervoeren, complete keuken met 2 pits Dometic gasstel en een Dometic 50l koelkast met vriesvak. De kleuren en opties kunnen nog zelf worden bepaald. 

voor meer informatie kun u doorklikken op de titel.

Deze Volkswagen Transporter T6 4 motion korte wielbasis (KWB) is een zeer complete bus en in mooie two tone groene kleur gerapt. De bus is uit bouwjaar 2017, heeft 204PK, Automaat, is een euro 6 en er staat  +/- 160.353 km op de teller. De bus is goed onderhouden en voorzien van 4 wielaandrijving, airco, adaptieve cruise control, parkeersensoren voor, achteruitrij camera, ledverlichting, standkachel, stoelverwarming bestuurdersstoel, multi stuur, navigatie, sperdifferentieel en een trekhaak. Er liggen nieuwe zwarte licht metalen velgen onder de bus. De camper is voorzien van een Easy fit Reimo slaaphefdak met 2 slaapplaatsen, een slaapbank van 120cm die is goedgekeurd voor 2 personen te vervoeren, complete keuken met 2 pits Dometic gasstel en een Dometic 50l koelkast met vriesvak en een luifel.

voor meer informatie kun u doorklikken op de titel.

Deze Volkswagen Transporter T6 lange wielbasis (LWB) is uit bouwjaar 2019, heeft 102PK, is een euro 6 en er staat  +/- 65.000 km op de teller. De bus is goed onderhouden en voorzien van airco, cruise control, parkeersensoren, standkachel, nieuwe 18 inch licht metalen velgen en een trekhaak. De camper is voorzien van een Reimo Easyfit slaaphefdak met een luxe bovenbed met kunststof veersysteem, een slaapbank van 140cm breed die is goedgekeurd voor 3 personen te vervoeren, complete keuken met 2 pits Dometic gasstel en een Dometic 50l koelkast met vriesvak.

voor meer informatie kun u doorklikken op de titel.

Deze Volkswagen Transporter T6 korte wielbasis (KWB) is uit bouwjaar 2018, heeft 114PK, is een euro 6 en er staat  +/- 73.000 km op de teller. De bus is goed onderhouden en voorzien van airco, cruise control, parkeersensoren, standkachel, 2 shuifdeuren, achterdeuren en een trekhaak. Er komen nieuwe zwarte licht metalen velgen onder de bus. De camper is voorzien van een Easy fit Reimo slaaphefdak met 2 slaapplaatsen, een slaapbank van 120cm die is goedgekeurd voor 2 personen te vervoeren, complete keuken met 2 pits Dometic gasstel en een Dometic 50l koelkast met vriesvak. 

voor meer informatie kun u doorklikken op de titel.

Nieuwsgierig naar alle andere bussen die we gebouwd en verkocht hebben? neem hier een kijkje.