Occasions

We hebben diversen occasions staan. Zo worden onze verhuur campers na de verhuurperiode te koop aangeboden of hebben we inruil campers beschikbaar. Verder zijn we altijd druk met het bouwen van nieuwe campers. Staat er niks voor u bij, kijk dan eens bij de camperbouw en laat een camper naar u wensen bouwen. 

Onze campers worden altijd afgeleverd met nieuwe APK en beurt indien nodig. 

Inkoop

Wilt u van uw camper, caravan, auto, motor of boot af? Wij kopen of ruilen u voertuig in. 

 

Heeft u interesse neem contact op via 06-41309576 of via info@camperbouw-verhuurdongen.nl

 

Deze two tone Volkswagen T6 korte wielbasis (KWB) hebben we de onderkant in een mooie grijze kleur laten spuiten. Bouwjaar 2016 en heeft +/- 63.500 km op de teller. De bus is voorzien van een standkachel, stoelverwarming, cruise control, airco, parkeersensoren, trekhaak, licht metalen velgen en heeft 102PK. We zijn nog bezig deze camper om te bouwen dus het interieur kan nog mee bepaald worden.

Deze T6 korte wielbasis (KWB) hebben we net nieuw binnen gekregen en gaan we ombouwen naar camper. De camper is wit van kleur, bouwjaar 2015 en heeft +/- 88.000 km op de teller. De bus is voorzien van 2 schuifdeuren, standkachel, stoelverwarming, airco, cruise control, parkeersensoren, een trekhaak en heeft 102PK. Een mooie basis om om te gaan bouwen naar camper.

Deze T5 lange wielbasis (LWB) hebben we nieuw binnen gekregen en gaan we ombouwen naar camper. De camper is wit van kleur, bouwjaar 2014 en heeft +/- 99.000 km op de teller. De bus is voorzien van airco, radio, met leder bekleden stoelen, een trekhaak en heeft 84PK. Wilt u nog meebeslissen over de inrichting neem dan snel contact met ons op.

Deze Volkswagen T5 korte wielbasis (KWB) mogen we namens een klant verkopen. De camper heeft 151.000 km op de teller en komt uit bouwjaar 2014. Deze camper heeft maar liefst 6 zitplaatsen en 4 slaapplaatsen. De bus is voorzien van airco en een trekhaak en heeft 102PK. 

 

om deze camper te komen bekijken, graag van te voren een afspraak maken, omdat de camper niet op onze locatie staat.

Deze Opel Vivaro korte wielbasis (KWB) mogen we namens een klant verkopen. Bouwjaar 2011 met een ombouw uit 2018. De camper heeft pas 68.000 km op de teller. De bus is voorzien van 6 versnellingen, cruise control, airco, parkeersensoren, radio/cd/telefoon installatie licht metalen velgen en een trekhaak en heeft 114 PK. De zonnepanelen op het dak zorgen ervoor dat de camper geheel zelfvoorzienend is en dit is te bedienen dmv een app. Het mooie licht blauwe keukenmeubel maakt deze camper helemaal af.

om deze camper te komen bekijken, graag van te voren een afspraak maken, omdat de camper niet op onze locatie staat.

 

Nieuwsgierig naar alle andere bussen die we gebouwd en verkocht hebben? neem hier een kijkje.