Occasions

We hebben diversen occasions staan. Zo worden onze verhuur campers na de verhuurperiode te koop aangeboden of hebben we inruil campers beschikbaar. Verder zijn we altijd druk met het bouwen van nieuwe campers. Staat er niks voor u bij, kijk dan eens bij de camperbouw en laat een camper naar u wensen bouwen. 

Onze campers worden altijd afgeleverd met nieuwe APK en beurt indien nodig. 

Inkoop

Wilt u van uw camper, caravan, auto, motor of boot af? Wij kopen of ruilen u voertuig in. 

 

Heeft u interesse neem contact op via 0162-856633 of via info@camperbouw-verhuurdongen.nl

 

Deze T6 lange wielbasis (LWB) is afgelopen seizoen onze verhuur camper geweest. Aan het eind van het seizoen komt deze camper beschikbaar voor de verkoop (verwacht eind oktober). De camper is wit van kleur, bouwjaar 2016 en heeft +/- 90.000 km op de teller. De bus is voorzien van airco, cruise control, radio, een trekhaak en heeft 102PK. De camper inrichting is compleet met een goedgekeurde slaapbank voor 3 personen te vervoeren, 4 slaapplaatsen, keuken met 2 pits gasstel, spoelbak en koelkast met vriesvak en een luifel.

voor meer informatie kun u doorklikken op de titel.

Deze Volkswagen T6 lange wielbasis (LWB) heeft een mooie heldere blauwe kleur. De camper is afgelopen seizoen onze huurcamper geweest en komt +/-eind oktober beschikbaar voor de verkoop. De bus is van bouwjaar 2016 en heeft +/- 90.000 km op de teller. De bus is voorzien van een standkachel, stoelverwarming en heeft 102PK. De camper is helemaal compleet met een reimo slaapdak met 2 slaapplaatsen, een goedgekeurde slaapbank voor vervoer van 3 personen, een complete keuken met 2 pist gasstel, spoelbak en koelkast met vriesvak, een draaibare voorstoel en een luifel.

voor meer informatie kun u doorklikken op de titel.

Deze Volkwagen Transporter T6 korte wielbasis(KWB) is afgelopen seizoen onze verhuurcamper geweest en komt ongeveer eind oktober in de verkoop beschikbaar. De bus is uit bouwjaar 2016, heeft 102PK en er staat +/- 112.000 km op de teller. De bus is voorzien van airco, cruise control, licht metalen velgen en heeft een trekhaak. De camperombouw bestaat uit een Reimo slaaphefdak met slaapplaats voor 2 personen, goedgekeurde 2 persoons slaapbank, een mooie grijze keuken met 2 pits gasstel, spoelbak en koelkast met vriesvak en een luifel.

voor meer informatie kun u doorklikken op de titel.

 

Nieuwsgierig naar alle andere bussen die we gebouwd en verkocht hebben? neem hier een kijkje.