Occasions

We hebben diversen occasions staan. Zo worden onze verhuur campers na de verhuurperiode te koop aangeboden. Verder zijn we altijd druk met het bouwen van nieuwe campers. Staat er niks voor u bij, kijk dan eens bij de camperbouw en laat een camper naar u wensen bouwen. 

Onze campers worden altijd afgeleverd met nieuwe APK en beurt indien nodig. 

Inkoop

Wilt u van uw camper, caravan, auto, motor of boot af? Wij kopen of ruilen u voertuig in. 

 

Heeft u interesse neem contact op via 06-41309576 of via info@camperbouw-verhuurdongen.nl

 

Deze mooie two tone zilver grijze/ blauwe T5 bus uit 2015 heeft  97.000km op de teller en is van de eerste eigenaar. Alle onderhoudsboekjes en sleutels zijn aanwezig. De bus is voorzien van parkeersensoren, cruise control, comfort stoelen en een trekhaak en heeft 115PK.  

 

Deze mooie zilver grijze T5 bus uit 2014 heeft  104.000km op de teller en is van de eerste eigenaar. Alle onderhoudsboekjes en sleutels zijn aanwezig. De bus is voorzien van parkeersensoren, cruise control, 1 comfort stoel, stand kachel en een trekhaak en heeft 115PK.

Deze mooie witte T6 bus uit 2016 heeft  60.000km op de teller. Alle onderhoudsboekjes en sleutels zijn aanwezig. De bus is voorzien van parkeersensoren, cruise control, stoelverwarming, airco, stand kachel en een trekhaak en heeft 102PK.  

Deze stoere 5 persoons two tone wit/groen camper uit 2012 heeft  95.766km op de teller. Alle onderhoudsboekjes en sleutels zijn aanwezig. De bus is voorzien van cruise control, met leder bekleden voorstoelen, een trekhaak en heeft 102PK. 

Deze 5 persoons camper uit 2013 heeft  90.963km op de teller. Alle onderhoudsboekjes en sleutels zijn aanwezig. De bus is voorzien van cruise control, navigatie, parkeersensoren, een trekhaak en heeft 115PK. 

Deze Volkswagen T5 uit 2015, 170PK met 58.801 km op de teller mogen we namens een klant verkopen. Het is een nette bus die wij hebben omgebouwd naar camper. Het is een 5 persoons camper met 4 slaapplaatsen.

Deze zwarte volkswagen T5 uit 2014, 115PK met 183.058 km op de teller mogen we namens een klant verkopen. Het is een nette bus die bijna omgebouwd is naar camper. Er zit al een slaaphefak in en de wanden en vloer zijn ook al bekleed. Er is een 3 persoons goedgekeurde bank in geplaatst die kan worden uitgeklapt tot een bed van 130cm breed. Alleen moet er nog een keukenmeubel in geplaatst worden. Helaas kan door omstandigheden onze klant de camper niet meer afmaken en mogen we hem dus te koop aanbieden voor onze klant. De prijs is voor de bus zoals deze nu is, hij dient dan nog verder afgemaakt te worden wat u natuurlijk dan nog naar eigen smaakt kunt doen.

 

Nieuwsgierig naar alle andere bussen die we gebouwd en verkocht hebben? neem hier een kijkje.