Camper Huren

Eenvoudig een camper huren

U wilt op vakantie en graag meer van de omgeving zien of twijfelt of u een camper wilt aanschaffen, dan is een camper huren een goede uitkomst! Via onze site kunt u alle informatie vinden over de verschillende campers die we in de verhuur hebben. Als u de geschikte camper gevonden heeft kunt u via het aanvraagformulier onderaan op de pagina heel gemakkelijk aangeven welke camper u wilt huren en voor welke huurperiode. Wij nemen daarna zsm contact met u op om alles verder door te nemen. Wilt u meer weten over de huurvoorwaarden, dan sturen we u deze graag toe. Via het aanvraag formulier kunt u deze opvragen.

Camper huren
Campeer huren

Onze Campers

Wilt u heerlijk rond toeren met een camper? Daar zijn deze Volkswagen T5/T6 4 persoons en 5 persoons, Volkswagen Crafter en Citroën Jumper camperbussen uitermate geschikt voor. Ze zijn compact waardoor u overal kunt komen en parkeren en u heeft alles bij de hand. Deze Volkswagen T5/T6, Volkswagen Crafter en Citroën Jumper zijn door ons zelf omgebouwd naar camper. 

 

De campers worden goed onderhouden en na elk seizoen worden ze verkocht en bouwen we weer nieuwe voor het volgende huurseizoen. Hierdoor kan het dus zijn dat de camper die u huurt af kan wijken met de foto's, maar ze zijn altijd vergelijkbaar aan elkaar en daardoor zijn onze campers wel altijd netjes en goed onderhouden. Hieronder vind je al onze campers. 

Via de info link is meer informatie over de camper te vinden.  

 

Om alvast sfeer te proeven hebben we alle foto's van onze huurders verzameld in ons fotoalbum.

Er kan al weer geboekt worden voor 2024!

Voor 2024 hebben we in de verhuur de Peugeot Boxer, Citroën Jumper, 2 x een Volkswagen Transporter 4 persoons en 4x een Volkswagen Transporter 5 persoons. De Volkswagen campers gaan we weer nieuw bouwen deze winter, zodra ik meer info over deze bussen heb zal ik deze aanvullen. 

De Peugeot Boxer en Citroën Jumper voor seizoen 2023/2024 

De boxer en Jumper kunnen al weer geboekt worden voor 2024!

Deze Peugeot Boxer is nieuw voor het verhuur seizoen van 2024, maar hij is evt ook al te huur in augustus/september/oktober 2023

Klik hier voor meer informatie

Citroën Jumper 2 persoons camper

klik hier voor meer informatie

Onze Volkswagen 4 persoons campers van seizoen 2023

Voor 2024 zijn er ook weer twee 4 persoons Volkswagen campers beschikbaar. Zodra we meer info hebben over deze campers zal ik deze plaatsen, maar zoals altijd zullen onze campers weer gelijkwaardig zijn. 

Volkswagen 4 persoons (1) camper

klik hier voor meer informatie

Volkswagen 4 persoons (2) camper

klik hier voor meer informatie

Onze Volkswagen 5 persoons campers van seizoen 2023

Voor 2024 zijn er ook weer vier 5 persoons Volkswagen campers beschikbaar. Zodra we meer info hebben over deze campers zal ik deze plaatsen, maar zoals altijd zullen onze campers weer gelijkwaardig zijn. 

Volkswagen 5 persoons (1) camper

klik hier voor meer informatie

Volkswagen 5 persoons (2) camper

klik hier voor meer informatie

Volkswagen 5 persoons (3) camper

klik hier voor meer informatie

Volkswagen 5 persoons (4) camper

klik hier voor meer informatie

 Prijslijst

Huurkosten Prijs 2023/2024
Week laagseizoen € 675,00
Weekend (alleen in overleg mogelijk en in het laagseizoen) op aanvraag
Week hoogseizoen juli / augustus € 775,00
Eindschoonmaak € 75,00
Km vergoeding bij meer dan 1500km per week € 0,20 p/km
Borg € 1000,00

Afspraken:

  • In het hoogseizoen juli en augustus is de minimale huurperiode 2 weken (in overleg uitzondering mogelijk)
  • We maken gebruik van vaste ophaal en inleverdagen. Ophalen is op zaterdag vanaf 12:00 uur en inleveren uiterlijk vrijdag voor 14:00 uur. In het laagseizoen zijn afwijkende dagen in overleg mogelijk. 
  • Huisdieren zijn in overleg toegestaan.

Extra bij te huren

bustent camper

Inventarisset

€ 25,- per huurperiode

Set van 4 borden, 4 bekers, 4 besteksets, 4 mokken, 4 glazen, koekenpan, steelpan, kookpan, snijplank, schilmes, schaar, spatel, grote schaal en kleine schaal. (ook als 5 persoons beschikbaar)

Gas BBQ camper

Gas BBQ

€ 20,- per week

De kleine compacte party grill kun je gebruiken om te koken en te BBQen

Pop-up tentje

Pop-up tentje   

€ 25,- per huurperiode

Een extra tentje voor 1 of 2 personen. staat binnen 2 sec. Er makkelijk om naast de camper te plaatsen voor extra slaapplaatsen.

porta potti camper

Porta Potti 

te koop € 69,-

Een handig op te bergen porta potti wc voor onderweg. Deze mag u houden na de huurperiode

Vouwfiets

€ 25,- per week

Even snel een boodschapje doen, met deze vouwfiets is dat zo gebeurt. Deze vouwfiets is door het aluminiumframe zeer licht van gewicht en makkelijk op te vouwen. Met zijn 7 versnellingen is de fiets te gebruiken op uiteenlopende terreinen en is hij perfect aan te passen op elke inspanning. Geschikt voor fietsers tot 100kg 

Tafel en stoelen

€ 25,- per huurperiode

Set van 2 relax stoelen en/of 2 vouwstoeltjes en een tafel 

Verzekering

Al onze campers zijn All risk verzekerd bij Spitz met pechhulp Europa en vervangende camper en alle campers hebben een inzittende verzekering. Nu bied Spitz ook verzekeringen aan voor u als verhuurder. Zo kunt u kiezen voor het verzekeren van u annuleringsverzekering en/of een reisverzekering.

 

 Klik hier om een verzekering af te sluiten bij Spitz.

 

 Wilt u een van de campers huren neem dan contact op via onderstaand formulier

of bel naar 0162-856633