Reacties van onze klanten

Heeft u bij ons een camper gehuurd, gekocht of laten bouwen. We vinden het altijd fijn om te horen hoe u ervaring is geweest. Laat hieronder u tips, opmerkingen en verhalen achter.

 

ook via Huren.nl kunt u een beoordeling achter laten

Reactie plaatsen

Reacties

Cees
5 dagen geleden

De eerste maal met de camper op pad, keurig en zeer goed geholpen en te woord gestaan door deze mensen, zeker een aanrader!
Met Volkswagen Crafter geweest, incl vast bed, goed bevallen.

Angelique
5 dagen geleden

Na een zeer goede en snelle contacten over het huren van de camper kon mijn vakantie van start gaan. De camper was brandschoon en van alle gemakken voorzien. Aan alles was gedacht en ik had het gevoel dat ik met een goed onderhouden camper op pad kon. Voor herhaling vatbaar zou ik zo zeggen.

Marjo en Marielle
6 dagen geleden

10 dagen op pad geweest met de Citroën Jumper, deze keer een wat grotere camper met een vast bed, wat heerlijk is omdat je niet steeds je bed hoeft op te ruimen. Geweldige dagen gehad samen met onze hond. Volgend jaar zeker weer.
Top verhuurbedrijf, ga zo door !

John en Dory Beerens
een maand geleden

We hebben 3 campers gehuurd voor een week. De campers zien er top uit. Alles werkt perfect. De 1ste dagen was het wat koud maar dat was prima op te lossen met de kachel die in de camper zit.

Mega vakantie gehad met onze kinderen en kleinkinderen. Service is prima, als er iets is, dan kun je bellen en staan ze je vriendelijk te woord. Bij ons was er een klein probleempje maar bij terugkomst is dat dubbel en dwars goed gemaakt met een leuke attentie. En dat maakt dat we ons zeker begrepen voelen en ze het zeer serieus nemen.

Ik beveel dit mooie bedrijf van harte aan.

Anton Kemmeren
een maand geleden

Hebben een super leuke vakantie gehad in de camper, klein rondje Frankrijk gedaan. De camper die we hebben gehuurd was in nieuwstaat net als de andere campers die we hebben zien staan.
Erg vriendelijke en flexibele verhuurders. We komen zeker nog een keer terug om nog eens een camper te huren.

Jan en Jeannette
8 maanden geleden

Een weekje “camper uitproberen” is ons super goed bevallen. Wij kunnen bijna niet wachten tot mei volgend jaar om weer te kunnen vertrekken.
Vriendelijke ontvangst en uitleg. Alles was prima in orde en prettig geregeld.

carla&Jan
8 maanden geleden

Drie weken een camper mogen huren bij Serona en Christ-Jan. Super vriendelijke en behulpzame mensen. De camper was top, netjes afgewerkt en heerlijk om in rond te toeren. Zeker een aanrader!

Michel en Meral
9 maanden geleden

VW buscamper T6 uit 2017 met luxe stoelen en bediening op stuur. Met deze buscamper hebben we een fantastische rondreis Zweden gehad! Zeer praktische, compacte camper. Goed voor 2 volwassenen. Uitstekende service en uitleg door de vriendelijke verhuurders Serona en Christ-Jan.
Perfecte uitleg bij ophalen en goede snelle afhandeling bij inleveren!
Top! Zeker een aanrader!
Bedankt Serona en Christ-Jan. Tot volgende keer.

Brechje
9 maanden geleden

Een weekje camper met onze 3 jongens uitgeprobeerd. Zeer goed bevallen!

John en Monique
9 maanden geleden

Wij hebben een topvakantie van 3 weken in Noorwegen gehad met de VW buscamper van Christ-Jan en Serona! Fijne wendbare bus waarmee je praktisch overal kan komen. Vriendelijke verhuurders. De camper was door de vorige huurders al op tijd ingeleverd en we ontvingen van Serona een berichtje dat wij ‘m al eerder op konden halen en dat scheelde ons ook weer tijd met inpakken en reizen. Prettige afhandeling bij het ophalen en inleveren en voor uitleg was ook voldoende tijd uitgetrokken. Serona en Christ-Jan bedankt voor de goede service!