Reacties van onze klanten

Heeft u bij ons een camper gehuurd, gekocht of laten bouwen. We vinden het altijd fijn om te horen hoe u ervaring is geweest. Laat hieronder u tips, opmerkingen en verhalen achter.

 

ook via Huren.nl kunt u een beoordeling achter laten

Reactie plaatsen

Reacties

jan en jose
13 dagen geleden

Eerst camper gehuurd, om te ervaren hoe het is om met een camper op pad te gaan. Super goed bevallen, en het echte kampeer gevoel met een dak tent boven je hoofd blijft.
Zo goed bevallen dat we er gelijk er een gekocht!! Op naar mooie plekjes in Europa.

Elly en Ruud
16 dagen geleden

Voor ons was het de eerste keer met een camper op vakantie. Wij zijn met de peugeot boxer 3 weken naar Noorwegen geweest. Het is ons heel goed bevallen.
Serona en Christ-Jan zijn heel aardige mensen en je krijgt een fijne uitleg over alles.
Als ik weer een camper zou willen huren ga ik zeker weer naar Serona en Christ-Jan

Robert en Patries
20 dagen geleden

Wij hebben voor het eerst een camper gehuurd bij Serona en Christ-Jan. Heel vriendelijk geholpen en alles keurig uitgelegd. Je krijgt zelfs nog een mail met punten waar hun voor zorgen maar ook een checklist waar je zelf allemaal mee moet nemen. We hebben een verlengde transporter gehuurd en daarmee een rondje Hongarije gedaan. Daarna de camper weer ingeleverd. Alles gecontroleerd en smiddags gelijk de borg weer teruggestort. Serona en Christ-Jan bedankt en zeker tot een volgende keer. Pluim voor jullie. Groetjes van ons

Jacqueline Broederd
24 dagen geleden

We zijn we een week op pad geweest met de VW(lang) naar Normandië. De kust afgereden met de camper. Goede uitleg en instructie vooraf, prettige omgang. De camperbus rijdt zeer comfortabel en heeft alles in 1. De camper is makkelijk om te bouwen van Bus om te rijden naar plek om te verblijven, eten, slapen. Klein maar fijn, voor 2 personen genoeg bergruimte als je alle vakjes handig benut. Vooral met goed weer heerlijk onder de luifel dat geeft extra ruimte. Kortom was een prima week voor ons om eens uit te proberen na jarenlange ervaring met een caravan, is de Buscamper VW goed bevallen. Goed adres om een camper te huren, wij denken aan nog een keer maar dan een ander model uitproberen.

Eric van der Koog
een maand geleden

Prima bedrijf om een camper te huren. Zeer nette camper met alles er op en er aan voor een zeer nette prijs. Wij hebben 1800 kilometers afgelegd met een camper die perfect in orde was. Wij komen hier zeker nog een keer terug om nogmaals een camper te huren.

Arjan van Suylekom
een maand geleden

Voor ons was dit 'camperen voor de 1e keer'. Min of meer bij toeval kwamen we op de site van Serona en Christ-Jan terecht. De camper (rode Peugeot Boxer) die daar werd aangeboden sprak ons erg aan en was te huur voor een zeer acceptabel bedrag.
We zijn de eerste 2 weken van mei op pad geweest. Via Maastricht, Luxemburg, de Moezel en de Vogezen hebben we ondanks het soms wat mindere weer een fantastische vakantie gehad. De camper was prima in orde. Ook de overdracht en de communicatie met Serona was prima. Kortom dit is voor herhaling vatbaar en we zullen wanneer we weer gaan huren zeker bij Serona en Christ Jan aankloppen.

Elly
3 maanden geleden

Iv.m stukken van onze eigen camper hebben we heel snel een camper bij jullie kunnen huren. Dat was super voor ons erg blij met jullie snelle handelen. Nogmaals dank hiervoor. De camper Citroën die wij meekregen was super. Deze camper rijdt heerlijk voor ons was het één en al luxe. Al met al hebben wij onze ervaring
Met Christ jan en Serona er goed en fijn ervaren . Als je een camper wilt huren dan moet je hier zijn.Groetjes Elly

Jan en Jeannette
9 maanden geleden

Voor de derde maal hebben wij genoten van onze vakantie door de Franse Alpen en de Provence, met een VW bus van Serona en Christ-Jan.

Koen & Jet
10 maanden geleden

Alweer een paar dagen terug van onze eerste camperervaring. De VW Crafter heeft ons op mooie plekjes gebracht. Op en af de bergen, niks was een probleem. Complete camperbus, die op een paar(snel verholpen) ongemakjes, onze vakantie TOP heeft gemaakt.

Kitty van Wesenbeeck
11 maanden geleden

Net terug met de citroen jumper. Fijne buscamper, veel opbergruimte. Alles netjes en schoon. Heerlijke vakantie in Duitsland gehad.