Reacties van onze klanten

Heeft u bij ons een camper gehuurd, gekocht of laten bouwen. We vinden het altijd fijn om te horen hoe u ervaring is geweest. Laat hieronder u tips, opmerkingen en verhalen achter.

Reactie plaatsen

Reacties

Arjen en Michèle
5 dagen geleden

We hebben ook dit jaar weer goede ervaringen met Christ-Jan en Serona ! in het voorjaar de citroen jumper en in de zomer de VW gehuurd. Beide fijne voertuigen. Dank wederom voor de goede en correcte manier van handelen. Tot volgend jaar!

c schram
10 dagen geleden

Cees en Annie,
Wij hebben een week met de Citroen Jumper door ons mooie Nerderland getrokken
Na goede uitleg van Serona en nadat Christ-Jan er ook een fietsendrager op had geplaatst ,zodat onze E-bikes ook mee konden,
Zijn wij richting Noord Holland vertrokken via de afsluitdijk naar het mooie Friesland, wat is Nederland toch mooi.
De Citoen Jumper Rijd goed ,op diverse Campings is hij ook goed te plaatsen
Prettige ervaring met jullie , voor herhaling vatbaar
Annie en Cees

Jacques en Ing
2 maanden geleden

Wij hebben 2 weken met VW camper ( 5 pers.) door Duitsland getrokken. Een fijne bus om mee te rijden. Comfortabel en handig in gebruik. Voldoende bergruimte. De bank is makkelijk in bediening om van bank naar bed te plaatsen. Met de topper erop hebben we heerlijk geslapen. De jongens hebben in een tent bij de camper geslapen. Ondanks dat wij met 4 volwassen waren voldoende ruimte. Het luifel is ideaal ( zon en regen ) de gehele vakantie buiten kunnen zitten.
Wat een mooi bedrijf , heel klantvriendelijk , goede en snelle service. Inderdaad de borg op dezelfde dag van inleveren al terug gestort. Wat fijn dat het op deze manier kan . Gemoedelijk.
Serona en Christ-Jan echt knap hoe jullie het voor elkaar hebben. Zeker voor herhaling om bij jullie een camper te huren .
juli 2021

Kees en Marjon
2 maanden geleden

De bedoeling was 3 weken door Noorwegen te trekken, maar Noorwegen wilde ons Nederlanders niet hebben. Dus rondrit Duitsland gepland en is uiteindelijk een super vakantie geworden. Mede dankzij de camper die perfect geschikt was om met 2 personen op een flexibele manier een mooie rondreis te maken.

Joost Jan en Ester
3 maanden geleden

Afgelopen 2 weken zijn wij met de Citroën jumper naar Frankrijk geweest. Onze eerste camper vakantie. Het is ons heel goed bevallen. Alles bij de hand. Inpakken en wegwezen. Heerlijk comfortabel rijden. We werden gebeld dat de camper al eerder klaar was. Erg fijn!! Serona deed de uitleg bij het ophalen en Gertjan bij terugkomst de after check. Beide prettig en relaxed. Borg op dag van terugbrengen al ontvangen. Fijne mensen mooi bedrijf!!!

Ed en Annelies van Vliet
3 maanden geleden

Dit was voor ons een eerste ervaring met een Camperbus,
We hebben een heerlijke week gehad.
We werden goed ontvangen door Serena, kregen van haar duidelijke uitleg over de bus. Wij hadden de blauweT6 met achteruitrij sensor , een bus uit 2016 met een nieuw interieur
Wij konden de bus gelijk in laden en onze auto achterlaten op het terrein.
De reis kon beginnen, wat rijd die bus heerlijk, ik voelde me echt veilig, ik had nog nooit in een busje gereden, en ik reed er zonder moeite mee weg. Zelfs file parkeren was geen probleem.
Eenmaal op de camping beland waren wij zo klaar met het uitdraaien van de luifel en het dakje omhoog doen.
Alles werkte uitstekend , koelkastje koelt heel goed.
Ook tussendoor een dagje weg, ging ook prima, Bij terugkomst deed Chris een rondje rond de bus, alles was top inorde, en dezelfde avond was de borg al op de rekening gestort. Al met al een toffe ervaring en zeker voor herhaling vatbaar.

W&B
5 maanden geleden

Het was de eerste keer dat we een camper huurden (ooit). Na het eerste contact kregen we allerlei documentatie opgestuurd. De eerste de ‘schrik’ van de borg en de voorwaarden van het huurcontract overkomen, tekenden we toch. Daarna nog maanden wachten tot het moment was aangebroken. Op de eerste dag konden we de camper vanaf 12 uur ophalen. Om half 10 werden we al gebeld dat de camper al klaar stond. Erg fijn, maar wij waren daarop niet voorbereid. We hadden wel gelezen dat dit zou kunnen gebeuren, maar er op rekenen kun je toch niet, dus we konden er niet veel mee. Bij de verhuur aangekomen stond een stralend witte (nieuw gebouwde) camper (T4) ons op te wachten! Na een uitgebreide uitleg konden we op pad! Wegens Corona ‘alleen’ een rondje Limburg, Gelderland, Utrecht kunnen doen, maar voor ons genoeg om goed kennis te maken met het camper leven. We hadden fietsen mee, achterop de camper (een hoog fietsenrek, niet aan te raden als je ouder bent of last van je rug hebt). De camper was fantastisch! Inclusief luifel, gordijntjes, draaistoel e.d. Het terugbrengen ging gemoedelijk, wel even formeel de schades gecontroleerd natuurlijk (geen nieuwe gelukkig). Nog even het interieur van een T5 bekeken, gewoon voor het vergelijk. Je ziet immers pas het verschil als je er in hebt gewoond ;-) Het lijkt ons iig ideaal om vaker een camper te huren.

Aantje Wichers
5 maanden geleden

De eerste keer dat we met een camperbus op vakantie gingen voor 1 week. Heel attent dat we werden gebeld met de vraag of we niet beter een 5-persoons (i.p.v. 4-persoons) mét standkachel wilden vanwege de vrieskou, zonder extra kosten. Het was super geweldig en we hadden veel plezier met de bus. Dankzij de kachel voor de nacht en overdag veel zon een heerlijke vakantie genoten. Ook met de fietsen erbij geeft je veel bewegingsvrijheid. Top service en ook de borg dezelfde avond al weer terug gestort. Heel veel dank aan Christ Jan en Serona!

Peter en Pax
een jaar geleden

Afgelopen week camper gehuurd bij Christ Jan en Serona. Duidelijke uitleg van Serona gehad. Camper was tip top in orde en handig in gebruik. Koelkast, gasstel en fonteintje aanwezig. Ondanks dat de 2 campings die we aangedaan hebben volgeboekt waren wist men toch een plekje te vinden voor de camper die minder ruimte inneemt dan een caravan met voortent hetgeen goed uitkwam. Geen gedoe met voortent opzzetten maar gewoon het zijluifeltje uitdraaien hetgeen zo gepiept was. Tevens fietsendrager meegeleverd voor 2 fietsen hetgeen terplekke extra mobiliteit gaf. Al bij al een aanrader voor iedereen die een camper wil huren.

Marleen en Sven
een jaar geleden

Twee weken heerlijk door Nederland getrokken op campings met eigen sanitair, met een verlengde VW die van alle gemakken voorzien was. De afwerking was tip top in orde en we hadden een fietsendrager mee. Heel goede manier om te ervaren hoe het is om te camperen! Christ Jan en Serona, heel erg bedankt voor de goede service en informatie.

Kranten artikel BN de Stem 6-7-2020