Reacties van onze klanten

Heeft u bij ons een camper gehuurd, gekocht of laten bouwen. We vinden het altijd fijn om te horen hoe u ervaring is geweest. Laat hieronder u tips, opmerkingen en verhalen achter.

Reactie plaatsen

Reacties

Lambert en Hetty
een jaar geleden

Bijna 4 weken in de VW T5 op de Lofoten in Noorwegen
waren een geweldige 1ste camper ervaring voor ons.
Alles klopte in en aan de camperbus die met vele gemakken is voorzien.
In elk opzicht een prachtige en comfortabele reis.
Dit mede dankzij het enthousiasme, de tips en het goede contact met Christ-Jan en Serona.
Wellicht tot een volgende keer!
Lambert en Hetty

Harry de Jong
een jaar geleden

Wij hebben14 dagen door Noorwegen getoerd en dat was met deze VW camper een genot. Klein, maar comfortabel genoeg om door allerlei smalle tunnels en bergwegen te rijden en daarna lekker op de camping te genieten. Wel één tip als je naar naar Noorwegen gaat, neem een extra fles campinggaz mee, want dezelfde is daar niet te verkrijgen of om te ruilen.
Alles is bij camperbouw & verhuur goed geregeld en binnen één dag je borg al weer terug. Top.

Anton Knook
een jaar geleden

Ik heb 14 dagen met een camperbus T5 vakantie genoten in Normandië. Voor mij was het een super leuke ervaring om met deze comfortabele bus te rijden en te kamperen. Ik ben erg tevreden over de duidelijke uitleg vooraf en de gemaakte zakelijke afspraken. Echt aan te bevelen!

Michèle
2 jaar geleden

Mijn vriend en ik hebben een heerlijke vakantie gehad met de witte camper van Christ-Jan en Serona. Een prima ervaring; fijne bus met rondzit, alles tip top in orde en goede, snelle afspraken en zakelijke afhandeling. We komen zeker terug!

Tom en Lisette
2 jaar geleden

We hebben een heerlijke vakantie gehad in Scotland met de mooie rode bus van Christ-Jan, geweldige ruimte in de bus en goed geregeld. Een volgende keer gaan we zeker weer een bus huren bij Camperverhuur Dongen.

Michael en Trudie
2 jaar geleden

Nadat wij in het voorjaar een camper bij Christ-Jan hebben gehuurd is het campervirus ontbrandt en hebben wij een gesloten T5 gekocht en deze door Christ-Jan laten ombouwen tot camper. Gedurende het hele proces heeft Christ-Jan ons prima geadviseerd en ons altijd zelf de keuzes laten maken over materialen, kleuren en zo. Ook stuurde hij ons regelmatig foto's zodat wij de vorderingen van de verbouwing konden volgen. Ook na de oplevering is Christ-Jan altijd bereid je te helpen en te adviseren. Top!! Wat nog meer top is, is de kwaliteit die hij levert. Niet alleen zijn de gebruikte materialen van goede kwaliteit maar levert hij ook zelf goed kwalitatief werk. Dat vinden wij niet alleen maar horen dat ook van anderen die onze camper komen bewonderen en er ook verstand van hebben.

Carla & Paul
2 jaar geleden

In mei op het idee gekomen om voor de vakantie een camper te huren daar we het plan hebben om er in de toekomst een aan te schaffen. We kamperen normaal met auto en tent waarbij we veel tijd kwijt zijn met op en afbreken. Dus maar eerst uitproberen of de volgende stap een camper bevalt. Gelukkig had camperverhuur Dongen er nog eentje vrij voor 2 weken want we merkte dat met ons wensenlijstje: luifel, fietsdrager, airco, koelkast met vriesvakje, niet hoger dan 2 meter en niet al te oud de spoeling al dunner werd.
De snelle communicatie per email, de antwoorden op onze vragen de fijne site met veel foto’s zorgde ervoor dat onze plannen na 2 dagen al gerealiseerd waren. Het was vastgelegd in juli de beschikking over een camper voor 2 weken.
Op zaterdag stond de duotone Volkswagen camper fris gewassen en stralend schoon (binnen en buiten) op ons te wachten. Na uitleg over de functies en met de opmerking bij vragen of problemen gewoon bellen hebben we probleemloos 2 weken getoerd en gefietst door Normandië en Bretagne.
Prima geslapen op het bed beneden waarbij we de slaapspullen oprolde en achter de bank lieten liggen en fietstochten gemaakt waarbij we een klein koeltasje meenamen met een vrieselement erin zodat een koel drankje en een frisse salade onderweg geen probleem was.
Bij aflevering namen Christ-Jan en Serona alle tijd voor ons om onze vragen te beantwoorden voor het volgende project het aanschaffen van een eigen camper want wij zijn om.

Arthur & Corinne
3 jaar geleden

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad met deze geweldige camper. Alles erop en eraan, compleet verzorgd, goede service van de verhuurder, Heel betrouwbaar en alles op orde. De camper reed super. Echt een aanrader!

Martijn
3 jaar geleden

Vorig jaar hadden wij de eer om als eerste de camper mee te mogen nemen. Alles top geregeld! Ze helpen mee met plannen, zijn ruimdenkend in oplossingen en geven alleen een camper mee die zij zelf 100% vertrouwen. Wij hebben een fantastische vakantie gehad, mede dankzij dit camperverhuurbedrijf!