Reacties van onze klanten

Heeft u bij ons een camper gehuurd, gekocht of laten bouwen. We vinden het altijd fijn om te horen hoe u ervaring is geweest. Laat hieronder u tips, opmerkingen en verhalen achter.

 

ook via Huren.nl kunt u een beoordeling achter laten

Reactie plaatsen

Reacties

Miriam en Berend
13 dagen geleden

Voor het eerst van ons leven met een camper op pad geweest, naar Denemarken. De camper is uitstekend bevallen. Hij reed lekker en de ruimte is slim ingericht. Toen we alle spullen in de kastjes hadden gelegd, bleek er nog best veel plaats over!
De service van Christ-Jan en Serona is uitstekend, we vinden het een zeer prettig bedrijf en gaan zeker vaker een camper bij hen huren.

anita den boer
een maand geleden

Voor de derde keer heb ik een camper bij camperverhuur Dongen gehuurd. Deze keer op de bonnefooi naar Midden-Frankrijk. Het blijft een genot om met een camper streken te ontdekken. Ik kan dit verhuurbedrijf met een goede service en goed onderhouden campers van harte aanbevelen.

Bert Mobertz
7 maanden geleden

3 mooie frisse dagen gehad met de heel goed rijdende vw camper. Het was voor ons een eerste ontdekkingstocht waarbij duidelijk werd dat deze camper het best tot zijn recht komt met een reisgezelschap van een klein gezinnetje; boven slapen, beneden leven. De kinderen eventueel in een tentje erbij. Met 3 volwassenen is het teveel passen en meten gebleken. Maar het was wel heel gezellig;)

Merijn Karin Vera & Pim
7 maanden geleden

Met de herfstvakantie zijn we met een zeer mooie Volkswagen camper ( LWB ) op pad geweest in het mooie Nederland. naar Zeeland.
Zeer complete en nette Camper.
Heel fijn bedrijf om zaken mee te doen en zeer eerlijk en vertrouwd.
gemoedelijke communicatie zoals het hoort. ( ze nemen de tijd voor je )
reageren snel op mail en telefoontjes.
Mooie ervaring opgedaan qua ruimte en inrichting. Bedankt.

Hans en Jolanda
8 maanden geleden

Tijdens onze orientatie periode is de huur van deze mooie VW buscamper ons goed bevallen en heeft ons zeker geholpen in onze beslissingen. Mooi weekendje Vlissingen gehad. Goed om te ervaren hoe jullie de busjes inrichten en afwerken. Bedankt voor jullie aandacht en de antwoorden op onze vragen!

harold
8 maanden geleden

Alles dik in orde! Prima qua communicatie. Prettig qua sfeer en het belangrijkste: betrouwbaar bedrijf!

Tonneke Wilmink
8 maanden geleden

Daar was hij dan. Eindelijk stond hij voor de deur. Het voelde of we net het mooiste kind van de wereld hadden gekregen. Overal waar we kwamen vergeleken we natuurlijk onze bus met al die anderen en hij bleef de mooiste; het meest efficiënt ingericht met laadjes en kastjes, het mooist afgewerkt, de mooiste materialen en een geweldig soepel rijdende VW-bus. We worden steeds blijer met onze aankoop en ook dat we dat via Camperbouw -Dongen hebben gedaan, Niets dan lof of misschien toch nog iets. We hebben de koppeling van de gasfles vervangen door een koppeling waarbij je niet de fles maar de koppeling moet draaien, geeft beslist minder gedoe, maar dat was dan ook echt het enige. We gaan genieten!

Loes en Martin
8 maanden geleden

Onze eerste kennismaking met een campervakantie, na vele jaren kamperen met een tent. Dit is zeker een aanrader voor een weekje in het najaar in Nederland, niet meer wakker worden in een natte tent. Ook het ophalen en terugbrengen ging heel ontspannen, dank daarvoor.

Arjen en Michèle
8 maanden geleden

We hebben ook dit jaar weer goede ervaringen met Christ-Jan en Serona ! in het voorjaar de citroen jumper en in de zomer de VW gehuurd. Beide fijne voertuigen. Dank wederom voor de goede en correcte manier van handelen. Tot volgend jaar!

c schram
9 maanden geleden

Cees en Annie,
Wij hebben een week met de Citroen Jumper door ons mooie Nerderland getrokken
Na goede uitleg van Serona en nadat Christ-Jan er ook een fietsendrager op had geplaatst ,zodat onze E-bikes ook mee konden,
Zijn wij richting Noord Holland vertrokken via de afsluitdijk naar het mooie Friesland, wat is Nederland toch mooi.
De Citoen Jumper Rijd goed ,op diverse Campings is hij ook goed te plaatsen
Prettige ervaring met jullie , voor herhaling vatbaar
Annie en Cees