Reacties van onze klanten

Heeft u bij ons een camper gehuurd, gekocht of laten bouwen. We vinden het altijd fijn om te horen hoe u ervaring is geweest. Laat hieronder u tips, opmerkingen en verhalen achter.

Reactie plaatsen

Reacties

Ed en Annelies van Vliet
7 dagen geleden

Dit was voor ons een eerste ervaring met een Camperbus,
We hebben een heerlijke week gehad.
We werden goed ontvangen door Serena, kregen van haar duidelijke uitleg over de bus. Wij hadden de blauweT6 met achteruitrij sensor , een bus uit 2016 met een nieuw interieur
Wij konden de bus gelijk in laden en onze auto achterlaten op het terrein.
De reis kon beginnen, wat rijd die bus heerlijk, ik voelde me echt veilig, ik had nog nooit in een busje gereden, en ik reed er zonder moeite mee weg. Zelfs file parkeren was geen probleem.
Eenmaal op de camping beland waren wij zo klaar met het uitdraaien van de luifel en het dakje omhoog doen.
Alles werkte uitstekend , koelkastje koelt heel goed.
Ook tussendoor een dagje weg, ging ook prima, Bij terugkomst deed Chris een rondje rond de bus, alles was top inorde, en dezelfde avond was de borg al op de rekening gestort. Al met al een toffe ervaring en zeker voor herhaling vatbaar.

W&B
een maand geleden

Het was de eerste keer dat we een camper huurden (ooit). Na het eerste contact kregen we allerlei documentatie opgestuurd. De eerste de ‘schrik’ van de borg en de voorwaarden van het huurcontract overkomen, tekenden we toch. Daarna nog maanden wachten tot het moment was aangebroken. Op de eerste dag konden we de camper vanaf 12 uur ophalen. Om half 10 werden we al gebeld dat de camper al klaar stond. Erg fijn, maar wij waren daarop niet voorbereid. We hadden wel gelezen dat dit zou kunnen gebeuren, maar er op rekenen kun je toch niet, dus we konden er niet veel mee. Bij de verhuur aangekomen stond een stralend witte (nieuw gebouwde) camper (T4) ons op te wachten! Na een uitgebreide uitleg konden we op pad! Wegens Corona ‘alleen’ een rondje Limburg, Gelderland, Utrecht kunnen doen, maar voor ons genoeg om goed kennis te maken met het camper leven. We hadden fietsen mee, achterop de camper (een hoog fietsenrek, niet aan te raden als je ouder bent of last van je rug hebt). De camper was fantastisch! Inclusief luifel, gordijntjes, draaistoel e.d. Het terugbrengen ging gemoedelijk, wel even formeel de schades gecontroleerd natuurlijk (geen nieuwe gelukkig). Nog even het interieur van een T5 bekeken, gewoon voor het vergelijk. Je ziet immers pas het verschil als je er in hebt gewoond ;-) Het lijkt ons iig ideaal om vaker een camper te huren.

Aantje Wichers
2 maanden geleden

De eerste keer dat we met een camperbus op vakantie gingen voor 1 week. Heel attent dat we werden gebeld met de vraag of we niet beter een 5-persoons (i.p.v. 4-persoons) mét standkachel wilden vanwege de vrieskou, zonder extra kosten. Het was super geweldig en we hadden veel plezier met de bus. Dankzij de kachel voor de nacht en overdag veel zon een heerlijke vakantie genoten. Ook met de fietsen erbij geeft je veel bewegingsvrijheid. Top service en ook de borg dezelfde avond al weer terug gestort. Heel veel dank aan Christ Jan en Serona!

Peter en Pax
een jaar geleden

Afgelopen week camper gehuurd bij Christ Jan en Serona. Duidelijke uitleg van Serona gehad. Camper was tip top in orde en handig in gebruik. Koelkast, gasstel en fonteintje aanwezig. Ondanks dat de 2 campings die we aangedaan hebben volgeboekt waren wist men toch een plekje te vinden voor de camper die minder ruimte inneemt dan een caravan met voortent hetgeen goed uitkwam. Geen gedoe met voortent opzzetten maar gewoon het zijluifeltje uitdraaien hetgeen zo gepiept was. Tevens fietsendrager meegeleverd voor 2 fietsen hetgeen terplekke extra mobiliteit gaf. Al bij al een aanrader voor iedereen die een camper wil huren.

Marleen en Sven
een jaar geleden

Twee weken heerlijk door Nederland getrokken op campings met eigen sanitair, met een verlengde VW die van alle gemakken voorzien was. De afwerking was tip top in orde en we hadden een fietsendrager mee. Heel goede manier om te ervaren hoe het is om te camperen! Christ Jan en Serona, heel erg bedankt voor de goede service en informatie.

Wauda & Frans
een jaar geleden

Wij hebben geen camper gehuurd, maar er meteen een gekocht! We twijfelden nog over de aanschaf van een camperbusje i.p.v. onze personenauto. Maar toen we ter oriëntatie bij Christ-Jan rondkeken en zagen dat hij alles naar onze wens kon bouwen, waren we meteen enthousiast. We genieten volop van ons prachtig busje. Ondanks Corona kunnen we er toch op uit met de porte potti aan boord.

Lambert en Hetty
2 jaar geleden

Bijna 4 weken in de VW T5 op de Lofoten in Noorwegen
waren een geweldige 1ste camper ervaring voor ons.
Alles klopte in en aan de camperbus die met vele gemakken is voorzien.
In elk opzicht een prachtige en comfortabele reis.
Dit mede dankzij het enthousiasme, de tips en het goede contact met Christ-Jan en Serona.
Wellicht tot een volgende keer!
Lambert en Hetty

Harry de Jong
2 jaar geleden

Wij hebben14 dagen door Noorwegen getoerd en dat was met deze VW camper een genot. Klein, maar comfortabel genoeg om door allerlei smalle tunnels en bergwegen te rijden en daarna lekker op de camping te genieten. Wel één tip als je naar naar Noorwegen gaat, neem een extra fles campinggaz mee, want dezelfde is daar niet te verkrijgen of om te ruilen.
Alles is bij camperbouw & verhuur goed geregeld en binnen één dag je borg al weer terug. Top.

Anton Knook
2 jaar geleden

Ik heb 14 dagen met een camperbus T5 vakantie genoten in Normandië. Voor mij was het een super leuke ervaring om met deze comfortabele bus te rijden en te kamperen. Ik ben erg tevreden over de duidelijke uitleg vooraf en de gemaakte zakelijke afspraken. Echt aan te bevelen!

Michèle
3 jaar geleden

Mijn vriend en ik hebben een heerlijke vakantie gehad met de witte camper van Christ-Jan en Serona. Een prima ervaring; fijne bus met rondzit, alles tip top in orde en goede, snelle afspraken en zakelijke afhandeling. We komen zeker terug!

Kranten artikel BN de Stem 6-7-2020