Reacties van onze klanten

Heeft u bij ons een camper gehuurd, gekocht of laten bouwen. We vinden het altijd fijn om te horen hoe u ervaring is geweest. Laat hieronder u tips, opmerkingen en verhalen achter.

 

ook via Huren.nl kunt u een beoordeling achter laten

Reactie plaatsen

Reacties

Jan en Jeannette
4 maanden geleden

Een weekje “camper uitproberen” is ons super goed bevallen. Wij kunnen bijna niet wachten tot mei volgend jaar om weer te kunnen vertrekken.
Vriendelijke ontvangst en uitleg. Alles was prima in orde en prettig geregeld.

carla&Jan
4 maanden geleden

Drie weken een camper mogen huren bij Serona en Christ-Jan. Super vriendelijke en behulpzame mensen. De camper was top, netjes afgewerkt en heerlijk om in rond te toeren. Zeker een aanrader!

Michel en Meral
5 maanden geleden

VW buscamper T6 uit 2017 met luxe stoelen en bediening op stuur. Met deze buscamper hebben we een fantastische rondreis Zweden gehad! Zeer praktische, compacte camper. Goed voor 2 volwassenen. Uitstekende service en uitleg door de vriendelijke verhuurders Serona en Christ-Jan.
Perfecte uitleg bij ophalen en goede snelle afhandeling bij inleveren!
Top! Zeker een aanrader!
Bedankt Serona en Christ-Jan. Tot volgende keer.

Brechje
5 maanden geleden

Een weekje camper met onze 3 jongens uitgeprobeerd. Zeer goed bevallen!

John en Monique
5 maanden geleden

Wij hebben een topvakantie van 3 weken in Noorwegen gehad met de VW buscamper van Christ-Jan en Serona! Fijne wendbare bus waarmee je praktisch overal kan komen. Vriendelijke verhuurders. De camper was door de vorige huurders al op tijd ingeleverd en we ontvingen van Serona een berichtje dat wij ‘m al eerder op konden halen en dat scheelde ons ook weer tijd met inpakken en reizen. Prettige afhandeling bij het ophalen en inleveren en voor uitleg was ook voldoende tijd uitgetrokken. Serona en Christ-Jan bedankt voor de goede service!

Pascalle
5 maanden geleden

Twee weken een camper mogen huren bij Serona en Christ-Jan. Super vriendelijke en behulpzame mensen. De camper was top, netjes afgewerkt en heerlijk om in rond te toeren. Een klein mankementje aan de verlichting werd direct behulpzaam verholpen. Zeker een aanrader!

Simone en Gijs
5 maanden geleden

We hebben nu 2 keer een camper gehuurd bij Serona en Christ-Jan. Allebei de keren enorm genoten van "the Van life". De communicatie en service is uitstekend. De camper is van alle gemakken voorzien en betrouwbaar (niet onbelangrijk).

Nogamals bedankt!

Femke en Roel
5 maanden geleden

We zijn net terug van een 3 weekse rondreis door Frankrijk met een 4-persoons Volkwagen Camper.
Wat een ervaring!
Net verzorgde camper, goede service en vriendelijke eigenaren. Bedankt Christ-Jan en Serona, tot volgend jaar!

Annelies en Ed
6 maanden geleden

Gisteren terug gekomen van een 4 weekse trip naar frankrijk, dit was onze 2e ervaring met dit goede bedrijf, deze keer hadden wij de VW Crafter.
Echt een top wagen, rijd als een trein en heeft voldoende bergruimte, en is van alle gemakken voorzien, voordeel van de crafter is dat je niet hoeft te bukken als je instapt, je hebt een vast bed en het matras van 130 breed valt best mee, en ligt heerlijk. Het zonnepaneel is ook heel fijn, je kan gerust 2 a 3 dagen op eigen stroom staan.
Al met al weer voor herhaling vatbaar, Serena en Christ- Jan, bedankt voor de goed service.

Tessa en Mark
7 maanden geleden

Echt een aanrader!
Goede, snelle communicatie en een hele mooie schone camper. Wij hadden de Volkswagen T6 mee naar Slovenië en Kroatië. Camper is groot genoeg voor 2 volwassenen, maar met meer dan 2 personen wordt het ons inziens te krap. Verder een goede service bij de ophaal- en aflevermomenten. Kortom, goede prijs-kwaliteit verhouding en we willen zeker nog een keer terugkomen!