Campermeubels

Wij leveren diverse keuken meubels op maat gemaakt voor VW T5 ,T6, Opel Vivaro en Renault Trafic. In diverse kleuren en uitvoeringen direct uit voorraad leverbaar zowel met of zonder apparatuur.

 

Keukenmeubel incl verlichtingskoof

Dit keukenmeubel is verkrijgbaar voor zowel een korte als lange uitvoering van de VW Transporter T5, T6, Opel Vivaro en Renault Trafic. De meubelset is inclusief verlichtingskoof boven het keukengedeelte, tafel, onderplaat bank en bovenkast voor boven de bank. Het keukenmeubel is verkrijgbaar in diversen kleuren. Deze set is uit te breiden met  diversen keuken apparatuur.  

    

Keukenblok klein

Klein keukenblokjemet tafel en met of zonder gaspit en spoelbak. Geschikt voor multivan of personenbus.

 

 

 

 

 

 

Achterkeukenblok

Wilt u uw bestelbus multifunctioneel maken?

Dit keukenblokje past achterin de bestelbus van VW T5 en T6, Opel Vivaro, Renault Trafic en Mercedes Vito. Het is makkelijk te demonteren. Het keukenblokje is voorzien van een 2 pits gasstel en een kraantje met schoon en vuilwater tankjes en met 2 opberglades. 

 

 

Keukenblok

Klein keukenblokje met od zonder gaspit en spoelbak. Geschikt voor multivan of personenbus

Slaapbank in de lengte met klein keukenblok

Deze slaapbank is over de gehele lengte van de bus. Deze is makkelijk uit te schuiven tot 2 persoons bed. Onder het bed is de koelkast geplaatst met schuiflade en met het kleine keukenblokje is deze camper inrichting compleet. 

Rondzit 

Deze rondzit heeft 6 zitplaatsen en voldoende opberg ruimte onder de zitting. De bank is om te bouwen naar een ruim 2 persoons bed. Het keukenblokje is compleet met spoelbak, 2 pits gasstel en koelkast.

Lades onder de goedgekeurde bank

Met deze lades onder de bank kun je alle spullen opbergen. De kleur is aan te passen aan de kleur van de keuken.

Op maat en naar wens gemaakt

Heeft u geen T5, trafic of vivaro, maar bv een Sprinter dan kunnen we deze ook voor u ombouwen tot camper. We kunnen een op maat gemaakt meubel voor u maken naar u eigen wensen. 

Apparatuur voor in het keukenmeubel

Fotogallerij

Heeft u interesse?

Neem via onderstaande formulier contact met ons op of bel naar 0162-856633