Hefdaken

DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Wij gaan voor de beste kwaliteit slaaphefdaken. We hebben de keuze uit de Reimo slaaphefdaken en Camp roof slaaphefdaken. De slaaphefdaken worden in het wit geleverd, maar kunnen in elke gewenste kleur gespoten worden. We hebben de meeste daken in voorraad staan en kunnen ook altijd naar wens bestellen. 

 

Slaaphefdak Reimo Standaard of Easy fit

Reimo is al sinds 1980 een specialist in Camper onderdelen. We kunnen als Reimo dealer dan ook alle hefdaken uit het assortiment van Reimo bestellen. Uit voorraad leveren we 3 type daken voor de Volkswagen T5 en T6. Het standaard Reimo slaaphefdak korte wielbasis, het standaard Reimo slaaphefdak lange wielbasis met spoiler en het Easy fit dak voor de korte wielbasis met of zonder "Open Sky". De kleur van het tentdoek is grijs. De zijkanten zijn voorzien van 2 ramen met horgaas en aan de voorzijde zit een raam van doorzichtig plastic. 

Slaaphefdak Camp Roof

Camp-roof is een gerenommeerd Pools bedrijf dat al jaren zeer hoge kwaliteit daken levert. De camp-roof daken zijn verkrijgbaar voor een VW T5 en T6 voor de korte en lange uitvoering, Renault Trafic en Opel Vivaro. Standaard worden ze geleverd met een grijs tent doek, maar de tentdoeken zijn in 9 verschillende kleuren te verkrijgen. De tent van het slaaphefdak hebben standaard een “Open Sky”, hierdoor is het voorste gedeelte makkelijk open te ritsen. Het hefdak is ook zonder “Open Sky” te verkrijgen.

 

Hefbed met gasveren in slaaphefdak

Dit hefbed gaat met gasveren omhoog en weer makkelijk omlaag. Overdag kan het bed naar boven geklapt blijven voor meer leef ruimte en 's avonds bied het bovenbed slaapplaats voor 2 personen. 

Luxe hefbed met gasveren en  schotelbodem

Dit luxe bovenbed is voorzien van een schotelbodem voor heerlijk slaapcomfort. De gasveren zorgen ervoor dat overdag het bed omhoog kan en 's avonds weer makkelijk naar beneden gehaald kan worden. 

Bovenbed in slaaphefdak dmv losse planken

Dit bovenbed ligt boven in het slaaphefdak en bied een slaapplaats voor 2 personen. De losse planken kunnen eruit gehaald worden.

Heeft u interesse?

Neem via onderstaande formulier contact met ons op of bel naar 0162-856633