Extra Opties

U heeft een mooie bus, maar u wilt hem nog net iets mooier maken. Onderstaand de verschillende opties waarbij we u kunnen helpen.

Denk hierbij aan extra ramen of glaslookpanelen, de binnenkant van de bus stofferen, PVC vloer leggen en stoelbekleden.

Ramen

Heeft u een bus zonder ramen? Geen probleem, we kunnen u bus voorzien van ramen en glaslookpanelen. Dit kunnen we voor zowel de VW T5 en T6, Renault Trafic en Ford Transit cutom. De complete set bestaat uit 2 ramen voorin en aan de achterkant zijn het glaslookpanelen. Aan de linkerkant, bij de keuken heeft het raam een schuifraam. De ramen zijn geblindeerd. Alle ramen zijn ook los te verkrijgen. Ook kunnen we een achterraam leveren. De ramen zijn verkrijgbaar voor zowel de korte als lange uitvoering.

Bus Stofferen & PVC vloer leggen

De binnenkant van uw bus moet natuurlijk ook mooi afgewerkt worden.

We hebben keuze uit 2 kleuren bekleding: Grijs en Zwart.

Een mooie vloer maakt de bus helemaal af. Deze PVC vloer kan tegen een stootje en is in verschillende kleuren verkrijgbaar.

 

 

Bekleding stoelen

Is de bekleding van de stoel niet mooi meer of niet u smaak. Met deze mooie lederen bekleding zijn u stoelen weer als nieuw. 

Luifel

Een luifel maakt de camper natuurlijk helemaal compleet. Het luifel draait gemakkelijk in en uit.  Het zeil is waterafstotend, dus ook in de regen kunt u nog onder het luifel blijven zitten.

Fietsenrek

Met dit fietsenrek neemt u gemakkelijk uw fietsen mee. Het fietsenrek is uit te breiden tot 4 fietsen en wordt op de achterklep bevestigd, dus een trekhaak is niet nodig.

Ook voor andere type auto's kunnen we u helpen met het juiste fietsenrek te vinden.

Elektra

Ook met de elektra helpen we u graag. Van lampjes tot 12 volt aansluitingen en met het plaatsen van een accu.

Spuiten bumpers / two tone kleur

Om u bus helemaal af te maken kunnen we de bumpers en spiegels laten spuiten in de kleur van u bus of u maakt de camper helemaal af met een mooie kleur aan de onderkant.

Construct sloten 

Verzekeraars verplichten steeds meer het gebruik van mechanische beveiliging. Daarom kunt u ook voor het plaatsen van Construct camper sloten bij ons terecht.

Deurpanelen en Draaiplateau

Webasto standkachel

Wilt u er ook in het voor en na seizoen of de winter lekker op uit met de camper, dan blijft u lekker warm met een standkachel. Deze kunnen we voor u inbouwen in de camper. 

Reimo Dealer

Wij zijn Reimo dealer. Heeft u artikelen gezien bij Reimo, wij kunnen ze voor u bestellen en helpen u ook graag met de montage als dat nodig is.

Download hier de catalogus

Neem contact met ons op voor prijzen en een passende offerte via onderstaand contactformulier

of bel naar 0162-856633