Reisverslagen

Graag willen we jullie inspireren en onze ervaringen delen. Wie weet zitten er goede tips bij voor jullie vakantie.

Hieronder vind je onze blogs met reisverslagen van al onze campertrips.

 

Reisverslag Texel 2019

Dit jaar was de planning een rondreis door Kroatië maken, echter zijn de plannen gewijzigd en hebben we een nieuw huis gekocht, dus even geen vakantie. Maar toch wilde we wel even weg tijdens het lange weekend van Hemelvaart. We riepen al vaker dat we nog wel eens een keertje naar Texel zouden willen, maar de weersvooruitzichten waren fris en regen, dus ben ik gaan kijken waar het wel lekker weer was. Zwarte woud en de Ardenne kwamen voorbij, maar uiteindelijk besloten dat we een rondje door Zuid Limburg gingen rijden.  Valkenburg en Maastricht stonden op de planning, maar hoe dichter het weekend bij kwam, hoe beter de weersvoorspellingen werden. Woensdagavond laat in bed nog besloten, we rijden morgen niet naar Limburg, maar naar Texel! Dat is dus 1 van de voordelen van een camper, je hoeft niks te reserveren en kunt dus op het laatst nog de reis omgooien. 

Lees meer »

Reisverslag Nederland 2018

We hebben dit jaar ook Nederland een beetje verkend. Zo zijn we dit jaar vaker even een weekendje weg geweest met de camper. Helaas door de drukte niet zo vaak als we zouden willen, maar toch zijn we op een aantal leuke campings geweest. We hebben nog geen camperplaatsen uitgeprobeerd, omdat campings met kinderen nu eenmaal handiger en leuker zijn, maar toch hebben we ook wel een aantal leuke camperplaatsen gezien.

Lees meer »

Reisverslag Frankrijk 2018

Dit jaar zouden we een rondje Frankrijk gaan doen. Inderdaad zouden, we zijn wel geweest alleen dat rondje is niet heel erg groot geworden. Niet om iets vervelends, maar omdat we een leuke camping gevonden hadden waar de kinderen en wij het zo lekker naar ons zin hadden dat we niet verder zijn gaan rijden. 

Lees meer »

Rondreis Italië 2017

Deze rondreis hebben we met de kinderen en de hond gemaakt. We zijn via Duitsland en Oostenrijk naar Italië gereden en weer terug via Zwitserland en we hebben weer een aantal mooie plekjes gezien. Omdat we met de kinderen zijn hebben we ook de bustent meegenomen en meteen uitgeprobeerd. Dit is echt een handige tent, makkelijk op en af te breken, binnen een uurtje waren we ingepakt en weer weg en je hebt net even meer leefruimte, zeker handig bij slecht weer.

Lees meer »

Reisverslag Noorwegen 2017

Noorwegen, wat een mooi land!!  Een echte aanrader om een keer met de camper doorheen te rijden. Voor ons was het eigenlijk de eerste echte rondreis met de camper en meteen eentje om niet meer te vergeten.

Lees meer »

Blog van onze klanten 

Onze klanten GeoKars en Georg houden van camper reizen en geocaching en deze combinatie houden ze bij in een blog op onderstaande site. 

Lees mee met de camper- en geocache-avonturen van DNF (dnffinder.blogspot.com)