Reacties van onze gasten

Heeft u bij ons een camper gehuurd, gekocht of laten bouwen. We vinden het altijd fijn om te horen hoe u ervaring is geweest. Laat hieronder u tips, opmerkingen en verhalen achter.

Reactie plaatsen

Reacties

Carla & Paul
17 dagen geleden

In mei op het idee gekomen om voor de vakantie een camper te huren daar we het plan hebben om er in de toekomst een aan te schaffen. We kamperen normaal met auto en tent waarbij we veel tijd kwijt zijn met op en afbreken. Dus maar eerst uitproberen of de volgende stap een camper bevalt. Gelukkig had camperverhuur Dongen er nog eentje vrij voor 2 weken want we merkte dat met ons wensenlijstje: luifel, fietsdrager, airco, koelkast met vriesvakje, niet hoger dan 2 meter en niet al te oud de spoeling al dunner werd.
De snelle communicatie per email, de antwoorden op onze vragen de fijne site met veel foto’s zorgde ervoor dat onze plannen na 2 dagen al gerealiseerd waren. Het was vastgelegd in juli de beschikking over een camper voor 2 weken.
Op zaterdag stond de duotone Volkswagen camper fris gewassen en stralend schoon (binnen en buiten) op ons te wachten. Na uitleg over de functies en met de opmerking bij vragen of problemen gewoon bellen hebben we probleemloos 2 weken getoerd en gefietst door Normandië en Bretagne.
Prima geslapen op het bed beneden waarbij we de slaapspullen oprolde en achter de bank lieten liggen en fietstochten gemaakt waarbij we een klein koeltasje meenamen met een vrieselement erin zodat een koel drankje en een frisse salade onderweg geen probleem was.
Bij aflevering namen Christ-Jan en Serona alle tijd voor ons om onze vragen te beantwoorden voor het volgende project het aanschaffen van een eigen camper want wij zijn om.

Reageer
Arthur & Corinne
een jaar geleden

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad met deze geweldige camper. Alles erop en eraan, compleet verzorgd, goede service van de verhuurder, Heel betrouwbaar en alles op orde. De camper reed super. Echt een aanrader!

Reageer
Martijn
2 jaar geleden

Vorig jaar hadden wij de eer om als eerste de camper mee te mogen nemen. Alles top geregeld! Ze helpen mee met plannen, zijn ruimdenkend in oplossingen en geven alleen een camper mee die zij zelf 100% vertrouwen. Wij hebben een fantastische vakantie gehad, mede dankzij dit camperverhuurbedrijf!

Reageer