Hefdaken

We bieden 2 verschillende hefdaken aan, beide van een goede kwaliteit. U kunt er voor kiezen de daken zelf te plaatsen of u kunt de daken door ons laten plaatsen. De slaaphefdaken worden in het wit geleverd, maar kunnen in elke gewenste kleur gespoten worden. We hebben de daken in voorraad staan en kunnen ook altijd naar wens bestellen. 

 

 

Slaaphefdak

Dit is een slaaphefdak voor een VW T5 en T6, Renault Trafic, Opel Vivaro en Nissan Primastar van een uitstekende kwaliteit. Het Ten Cate tentdoek is van een hoogwaardig katoen en is in 6 kleuren leverbaar. De tent is voorzien van een voorraam en aan de beide zijkanten een ventilatie raam. Het slaaphefdak kan met en zonder bovenbed worden geleverd. Het bovenbed bied een slaapplaats voor 2 personen. Dit slaaphefdak is verkrijgbaar voor een korte en lange wielbasis en de daken zijn uit voorraad leverbaar

 

Slaaphefdak Reimo

Het Reimo slaaphefdak geschikt voor Volkswagen T5 en T6 en evt voor andere merken te bestellen. Het dak heeft een eenvoudige vergrendeling door een veiligheidsslot. Het tentdoek is voorzien van 2 zijramen met muskietennet en is vanuit binnen afsluitbaar. Aan de voorzijde is een raamfolie geplaats. 

Hefbed met gasveren in slaaphefdak

Dit hefbed gaat met gasveren omhoog en weer makkelijk omlaag. Overdag kan het bed naar boven geklapt blijven voor meer leef ruimte en 's avonds bied het bovenbed slaapplaats voor 2 personen. 

Bovenbed in slaaphefdak

Dit bovenbed ligt boven in het slaaphefdak en bied een slaapplaats voor 2 personen. De planken kunnen eruit gehaald worden.

Heeft u interesse?

Neem via onderstaande formulier contact met ons op of bel naar 0162-856633