Hefdaken

We bieden 3 verschillende hefdaken aan. Allen van een goede kwaliteit en ieder met zijn eigen opties. Ze worden in het wit geleverd, maar kunnen in elke gewenste kleur gespoten worden. De daken zijn uit voorraad leverbaar.

 

 

Slaaphefdak 

Dit is een slaaphefdak voor een VW Transporter T5 en T6, Renault Trafic, Opel Vivaro en Nissan primastar van een uitstekende kwaliteit. Het Ten Cate tentdoek is van hoogwaardig katoen en is in 6 kleuren leverbaar. De tent is voorzien van een voorraam en aan de beide zijkanten een ventilatie raam. Het slaaphefdak kan met en zonder bovenbed worden geleverd. Het bovenbed bied een slaapplaats voor 2 personen. Dit slaaphefdak is verkrijgbaar voor een korte en lange wielbasis en de daken zijn uitvoorraad leverbaar.

 

Prijzen T5 & T6 Prijs
Slaaphefdak excl montage KWB € 2.800,-
Slaaphefdak excl montage LWB € 3.000,-
Slaaphefdak incl montage KWB € 3.700,-
Slaaphefdak incl montage LWB € 3.900,-
Spoiler € 75,-
Bovenbed incl matras vanaf € 250,-
Renault Trafic, Opel Vivaro en Nissan Primastar Prijs
Slaaphefdak excl montage KWB € 2.900,-
Slaaphefdak excl montage LWB € 3.100,-
Slaaphefdak incl montage KWB € 3.800,-
Slaaphefdak incl montage LWB € 4.000,-
Bovenbed incl matras vanaf € 250,-

Universeel slaaphefdak

Dit universele slaaphefdak past op bijna alle bedrijfswagens, zoals VW T5 en T6, Renault Trafic, Opel Vivaro en Nissan Primastar. De tent is voorzien van een voorraam en aan de beide zijkanten een ventilatie raam. Het hefdak kan met en zonder bovenbed geplaatst worden. Het bovenbed bied een slaapplaats voor 2 personen. Het universele slaaphefdak is ook in het zwart leverbaar tegen een meerprijs van €150,-. De daken zijn direct uit voorraad leverbaar.

 

Universeel slaaphefdak Prijs
Slaaphefdak excl montage € 2.000,-
Slaaphefdak incl montage € 2.900,-
Bovenbed incl matras vanaf € 250,-
Slaaphefdak in het zwart meerprijs € 150,-

Hefdak

Dit is een hefdak zonder slaapplaatsen en past op zowel de korte als lange uitvoering van een VW Transporter T5, T6, Opel Vivaro, Renault Trafic en Mercedes Vito. De tent is voorzien aan de voorkant van een ventilatie raam.

 

 

Hefdak Prijs
Hefdak excl montage € 1.250,-
Hefdak incl montage € 1.750,-

Heeft u interesse?

Neem via onderstaande formulier contact met ons op of bel naar 06-41309576