Hefdaken

We bieden 3 verschillende hefdaken aan. Allen van een goede kwaliteit en ieder met zijn eigen opties. Ze worden in het wit geleverd, maar kunnen in elke gewenste kleur gespoten worden. De daken zijn uit voorraad leverbaar.

 

 

Slaaphefdak Origineel Hoog

Dit is een slaaphefdak voor een VW T5 en T6, Renault Trafic, Opel Vivaro en Nissan Primastar van een uitstekende kwaliteit. Het Ten Cate tentdoek is van een hoogwaardig katoen en is in 6 kleuren leverbaar. De tent is voorzien van een voorraam en aan de beide zijkanten een ventilatie raam. Het slaaphefdak kan met en zonder bovenbed worden geleverd. Het bovenbed bied een slaapplaats voor 2 personen. Dit slaaphefdak is verkrijgbaar voor een korte en lange wielbasis en de daken zijn uit voorraad leverbaar

 

Slaaphefdak Origineel Laag

Dit is een slaaphefdak voor een VW T5 en T6, Renault Trafic, Opel Vivaro en Nissan Primastar van een uitstekende kwaliteit. Het dak is extra laag waardoor de bus hoogte onder de 2 meter blijft. Het Ten Cate tentdoek is ban een hoogwaardig kartoen en is in 6 kleuren leverbaar. De tent is voorzien van een voorraam en aan de beide zijkanten een ventilatie raam. Het slaaphefdak kan met en zonder bovenbed worden geleverd. Het bovenbed bied een slaapplaats voor 2 personen. Dit slaaphefdak is verkrijgbaar voor een korte en lange wielbasis en de daken zijn uit voorraad leverbaar.

Universeel slaaphefdak

Dit universele slaaphefdak past op bijna alle bedrijfswagens, zoals VW T5 en T6, Renault Trafic, Opel Vivaro en Nissan Primastar. De tent is voorzien van een voorraam en aan de beide zijkanten een ventilatie raam. Het hefdak kan met en zonder bovenbed geplaatst worden. Het bovenbed bied een slaapplaatsvoor 2 personen. Het universele slaaphefdak is ook voor een meerprijs in het zwart leverbaar. De daken zijn direct uit voorraad leverbaar. 

Hefbed met gasveren in slaaphefdak

Dit hefbed gaat met gasveren omhoog en weer makkelijk omlaag. Overdag kan het bed naar boven geklapt blijven voor meer leef ruimte en 's avonds bied het bovenbed slaapplaats voor 2 personen. 

Bovenbed in slaaphefdak

Dit bovenbed ligt boven in het slaaphefdak en bied een slaapplaats voor 2 personen. De planken kunnen eruit gehaald worden.

Heeft u interesse?

Neem via onderstaande formulier contact met ons op of bel naar 06-41309576