Occasions

We hebben diversen occasions staan. Ook onze verhuur campers worden na de verhuurperiode te koop aangeboden. We zijn altijd druk aan het bouwen van nieuwe campers. Staat er niks voor u bij, kijk dan eens bij de camperbouw en laat een camper naar u wensen bouwen. 

Onze campers worden altijd afgeleverd met nieuwe APK en beurt indien nodig. 

Inkoop

Wilt u van uw camper, caravan, auto, motor of boot af? Wij kopen of ruilen u voertuig in. 

 

Heeft u interesse neem contact op via 06-41309576 of via info@camperbouw-verhuurdongen.nl

 

Deze mooie two tone Volkswagen T5 korte wielbasis is compleet dealer onderhouden. Bouwjaar 2012 met 67.000km op de teller. De luxe inrichting maakt deze camper compleet. De camper is voorzien van een slaaphefdak, luifel, 2 persoons slaapbank 112cm breed die is goedgekeurd voor personenvervoer, complete keuken, navigatie en airco.

De km stand kan aan het eind van het seizoen afwijken van wat hierboven wordt aangegeven

Deze mooie two tone zilver grijze/ blauwe T5 bus uit 2015 heeft  97.000km op de teller en is van de eerste eigenaar. Alle onderhoudsboekjes en sleutels zijn aanwezig. De bus is voorzien van parkeersensoren, cruise control, comfort stoelen en een trekhaak en heeft 115PK.  Wij zijn deze bus aan het ombouwen naar een camper. Er komt een mooi interieur in zoals afgebeeld in het fotoalbum als u verder klikt.

 

Deze mooie zilver grijze T5 bus uit 2014 heeft  104.000km op de teller en is van de eerste eigenaar. Alle onderhoudsboekjes en sleutels zijn aanwezig. De bus is voorzien van parkeersensoren, cruise control, 1 comfort stoel, stand kachel en een trekhaak en heeft 115PK.  Wij zijn deze bus aan het ombouwen naar een camper. Er komt een mooi interieur in zoals afgebeeld in het fotoalbum als u verder klikt.

Nieuw binnen

Deze bussen hebben we nieuw binnen en worden omgebouwd naar camper. Mocht u nog willen mee denken met hoe de camper er uit komt te zien, neem dan contact met ons op.

Deze mooie Ford Transit Custom bus uit 2014 heeft  115.000km op de teller. Alle onderhoudsboekjes en sleutels zijn aanwezig. De bus is voorzien van cruise control, comfort stoelen en een trekhaak en heeft 125PK.  Wij zijn deze bus aan het ombouwen naar een camper.

Deze mooie witte T6 bus uit 2016 heeft  60.000km op de teller. Alle onderhoudsboekjes en sleutels zijn aanwezig. De bus is voorzien van parkeersensoren, cruise control, stoelverwarming, airco, stand kachel en een trekhaak en heeft 102PK.  Wij zijn deze bus nog aan het ombouwen naar een camper. 

 

Nieuwsgierig naar alle andere bussen die we gebouwd en verkocht hebben? neem hier een kijkje.