Occasions

We hebben diversen occasions staan. Ook onze verhuur campers worden na de verhuurperiode te koop aangeboden. We zijn altijd druk aan het bouwen van nieuwe campers. Staat er niks voor u bij, kijk dan eens bij de camperbouw en laat een camper naar u wensen bouwen. 

Onze campers worden altijd afgeleverd met nieuwe APK en beurt indien nodig. 

Inkoop

Wilt u van uw camper, caravan, auto, motor of boot af? Wij kopen of ruilen u voertuig in. 

 

Heeft u interesse neem contact op via 06-41309576 of via info@camperbouw-verhuurdongen.nl

 

Deze mooie donker grijze bus uit 2012 heeft slechts 86.000km op de teller en is van de eerste eigenaar. Alle onderhoudsboekjes en sleutels zijn aanwezig. De bus is voorzien van navigatie, multi stuur, parkeersensoren en een trekhaak en heeft 140PK.  De camper heeft een goedgekeurde slaapbank, zodat er personen op vervoert mogen worden.

Deze Volkswagen camper in de mooie kleur bruin verkopen wij voor onze klant

VW T5, bouwjaar 2013, 140 PK, heeft  +/- 135.000 km op de teller.  Kleur bruin. Cruise control, navigatie, airco, elektrische ramen, multifunctioneel stuur, bijrijder stoel draaibaar, 2de accu, slaap hefdak California look, extra laag (onder de 2 meter), 2 persoons goed gekeurde slaapbank met gordels en extra matras voor beter slaapcomfort, Luxe keuken met compressor koelkast 50L incl vriesvak. Kortom een mooie complete camper. Prijs is inclusief BPM en camperkenteken.

Deze mooie zilver grijze highline uitvoering T5 bus uit 2013 heeft slechts 89.000km op de teller en is van de eerste eigenaar. Alle onderhoudsboekjes en sleutels zijn aanwezig. De bus is voorzien van navigatie, parkeersensoren, comfort stoelen en een trekhaak en heeft 102PK.  Wij zijn deze bus aan het ombouwen naar een camper. Er komt een goedgekeurde slaapbank over de hele breedte van de bus in. Onder deze bank komen 2 lades en een koelkastlade. Er tegenover komt een klein keukenblokje achter de bestuurderstoel.  In het slaaphefdak is mogelijkheid tot 2 extra slaapplaatsen.

Deze Volkswagen T5 korte wielbasis is compleet dealer onderhouden. Bouwjaar 2012 met 52.000km op de teller. De luxe inrichting maakt deze camper compleet. De camper is voorzien van een hefdak, luifel, 2 persoons slaapbank 112cm breed deze is niet goedgekeurd voor personenvervoer, complete keuken, navigatie en airco. Deze camper is nu nog in de verhuur, maar komt aan het eind van het seizoen te koop. 

De km stand kan aan het eind van het seizoen afwijken van wat hierboven wordt aangegeven

Deze mooie two tone Volkswagen T5 korte wielbasis is compleet dealer onderhouden. Bouwjaar 2012 met 42.000km op de teller. De luxe inrichting maakt deze camper compleet. De camper is voorzien van een slaaphefdak, luifel, 2 persoons slaapbank 112cm breed die is goedgekeurd voor personenvervoer, complete keuken, navigatie en airco. Deze camper is nu nog in de verhuur, maar komt aan het eind van het seizoen te koop. 

De km stand kan aan het eind van het seizoen afwijken van wat hierboven wordt aangegeven

Deze Volkswagen T5 lange wielbasis is compleet dealer onderhouden. Bouwjaar 2014 met 122.000km op de teller. De luxe inrichting maakt deze camper compleet. De camper is voorzien van een slaaphefdak met 2 slaapplaatsen, luifel,  2 persoons slaapbank extra breed 130cm die is goedgekeurd voor 3 personen te vervoeren, complete keuken, navigatie en airco. De camper beschikt dus over 5 zitplaatsen tijden het rijden en 4 slaapplaatsen. Deze camper is nu nog in de verhuur, maar komt aan het eind van het seizoen te koop. 

De km stand kan aan het eind van het seizoen afwijken van wat hierboven wordt aangegeven

 

Nieuwsgierig naar alle andere bussen die we gebouwd en verkocht hebben? neem hier een kijkje.