Occasions

We hebben diversen occasions staan. Ook onze verhuur campers worden na de verhuurperiode te koop aangeboden. We zijn altijd druk aan het bouwen van nieuwe campers. Staat er niks voor u bij, kijk dan eens bij de camperbouw en laat een camper naar u wensen bouwen. 

Onze campers worden altijd afgeleverd met nieuwe APK en beurt indien nodig. 

Inruil auto, motor, camper, caravan ed. behoort altijd tot de mogelijkheden.

Heeft u interesse neem contact op via 06-41309576 of via info@camperbouw-verhuurdongen.nl

 

Deze mooie donker grijze bus uit 2012 heeft slechts 86.000km op de teller en is van de eerste eigenaar. Alle onderhoudsboekjes en sleutels zijn aanwezig. De bus is voorzien van navigatie, multi stuur, parkeersensoren en een trekhaak en heeft 140PK.  

Deze Volkswagen camper in de mooie kleur bruin verkopen wij voor onze klant

VW T5, bouwjaar 2013, 140 PK, heeft  +/- 135.000 km op de teller.  Kleur bruin. Cruise control, navigatie, airco, elektrische ramen, multifunctioneel stuur, bijrijder stoel draaibaar, 2de accu, slaap hefdak California look, extra laag (onder de 2 meter), 2 persoons goed gekeurde slaapbank met gordels en extra matras voor beter slaapcomfort, Luxe keuken met compressor koelkast 50L incl vriesvak. Kortom een mooie complete camper. Prijs is inclusief BPM en camperkenteken.

Deze mooie zilver grijze highline uitvoering T5 bus uit 2013 heeft slechts 89.000km op de teller en is van de eerste eigenaar. Alle onderhoudsboekjes en sleutels zijn aanwezig. De bus is voorzien van navigatie, parkeersensoren, comfort stoelen en een trekhaak en heeft 102PK.  Wij zijn deze bus aan het ombouwen naar een camper. U kunt nu nog mee bepalen hoe deze camper eruit komt te zien. 

 

Nieuwsgierig naar alle andere bussen die we gebouwd en verkocht hebben? neem hier een kijkje.