Camperverhuur

Eenvoudig een camper huren

U wilt op vakantie en graag meer van de omgeving zien of twijfelt of u een camper wilt aanschaffen, dan is een camper huren een goede uitkomst! Via onze site kunt u alle informatie vinden over de verschillende campers die we in de verhuur hebben. Als u de geschikte camper gevonden heeft kunt u via het aanvraagformulier onderaan op de pagina heel gemakkelijk aangeven welke camper, voor welke huurperiode u deze zou willen huren. Wij nemen daarna zsm contact met u op om alles verder door te nemen. Wilt u meer weten over de huurvoorwaarden, dan sturen we u deze graag toe.  Via het aanvraag formulier kunt u deze opvragen.

Onze Campers

Heerlijk rond toeren met een camper! Daar zijn deze Volkswagen T5 en Citroën Jumper camperbussen uitermate geschikt voor. Ze zijn compact waardoor u overal kunt komen en kunt parkeren en u heeft alles bij de hand. Deze Volkswagen T5 en Citroën Jumper zijn door ons zelf omgebouwd naar camper. De Volkswagen T5 campers zijn voorzien van een slaaphefdak, luifel, 2 persoons slaapbank, complete keuken met 2 pits gasstel spoelbak en koelkast met vriesvak, navigatie en airco. De Citroën Jumper camper is voorzien van een luifel, een vast 2 persoons bed, goedgekeurde bank, zodat u 4 personen kunt vervoeren, complete keuken, navigatie en airco. Ze worden goed onderhouden en na elk seizoen worden de campers verkocht en bouwen weer nieuwe voor het volgende huurseizoen. Het kan zijn dat hierdoor de bussen iets kunnen afwijken met de foto's, maar hierdoor zijn onze campers wel altijd netjes en goed onderhouden. Hieronder vind u meer informatie over de campers. 

Te Huur: Volkswagen T5 Camper 4 persoons korte wielbasis

We hebben dit jaar 2 van deze Volkswagen T5 korte wielbasis in de verhuur zitten. Het zijn jonge bussen met weinig kilometers en altijd goed onderhouden. De luxe inrichting maakt deze camper compleet. De camper is voorzien van een slaaphefdak, luifel, 2 persoons slaapbank 112cm breed die is goedgekeurd voor personenvervoer, complete keuken, navigatie en airco. Kortom met deze compleet ingerichte buscamper kunt u een heerlijke vakantie tegemoet gaan.

(bovenstaande camper kan afwijken met de camper die u daadwerkelijk mee krijgt (bv kleur), maar zal altijd vergelijkbaar zijn)

Te Huur: Volkswagen T5 camper 5 persoons lange wielbasis met extra breed bed

Deze Volkswagen T5 lange wielbasis is goed onderhouden. We zorgen altijd voor jonge bussen met weinig kilometers op de teller. De luxe inrichting maakt deze camper compleet. De camper is voorzien van een slaaphefdak met 2 slaapplaatsen, luifel,  2 persoons slaapbank extra breed 130cm die is goedgekeurd voor 3 personen te vervoeren, complete keuken, navigatie en airco. De camper beschikt dus over 5 zitplaatsen tijden het rijden en 4 slaapplaatsen. Kortom met deze compleet ingerichte buscamper kunt u een heerlijke vakantie tegemoet gaan.

(bovenstaande camper kan afwijken met de camper die u daadwerkelijk mee krijgt (bv kleur), maar zal altijd vergelijkbaar zijn)

Te huur: Citroën Jumper camper

Deze Citroën Jumper is goed onderhouden. Bouwjaar 2015 met 83.000km op de teller. De luxe inrichting maakt deze camper compleet. De camper is voorzien van een luifel, een vast 2 persoons bed, goedgekeurde bank, zodat u 4 personen kunt vervoeren, complete keuken, navigatie en airco. Kortom met deze compleet ingerichte buscamper kunt u een heerlijke vakantie tegemoet gaan.

(bovenstaande camper kan afwijken met de camper die u daadwerkelijk mee krijgt (bv kleur), maar zal altijd vergelijkbaar zijn)

Boek nu voor 2020!

 Prijslijst

Huurkosten Prijs
Week laagseizoen € 600,00
Weekend (alleen in overleg mogelijk en in het laagseizoen) € 300,00
Week hoogseizoen € 700,00
Eindschoonmaak € 75,00
Km vergoeding bij meer dan 1500km per week € 0,20 p/km
Borg € 1000,00
Overige Opties Prijs
Fietsendrager inclusief
Bustent per week € 35,00
Buitenkeuken op gas per week € 25,00
Bagage kist € 25,00
Party grill per week € 20,00
Tentje per week € 15,00
  • In het Hoogseizoen juli en augustus is de minimale huurperiode 2 weken (in overleg uitzondering mogelijk).
  • We maken gebruik van vaste ophaal en inleverdagen. Ophalen is op Zaterdag vanaf 12:00 uur en inleveren uiterlijk Vrijdag voor 19:00 uur. In het laagseizoen zijn afwijkende dagen in overleg mogelijk.
  • Huisdieren zijn in overleg toegestaan.

Extra bij te huren

Fietsenrek Incl.

Standaard op onze bussen zit een fietsendrager geschikt voor 2 fietsen. evt in overleg zijn er extra gootjes beschikbaar om uit te breiden.

Bustent € 35,- per week

Voorzien van een slaapcabine en grondzeil.

Zo wordt er extra leefruimte gecreëerd. De tent is snel op te zetten 

Buitenkeuken op gas € 25,- per week

de grote buiten keuken kun je gebruiken voor BBQ en koken

Bagage kist € 25,- 

Extra bagage ruimte achterop de fietsendrager. Let op er kunnen dan geen fietsen meer op de drager.

(De bagagekist past alleen op de fietsendrager voor de camper met een klep.)

Gas BBQ € 20,- per week

De kleine compacte party grill kun je gebruiken om te koken en te BBQen

2 seconds pop-up tentje    € 15,- per week

Een extra tentje voor 1 of 2 personen. staat binnen 2 sec. Er makkelijk om naast de camper te plaatsen voor extra slaapplaatsen.

Verzekering

Al onze campers zijn All risk verzekerd bij Spitz met pechhulp Europa en vervangende camper en alle campers hebben een inzittende verzekering. Nu bied Spitz ook verzekeringen aan voor u als verhuurder. Zo kunt u kiezen voor het verzekeren van u eigenrisico (borg), annuleringsverzekering en/of een reisverzekering.

 

Het eigenrisico is € 1.000,- (de borg die u betaald). U kunt dit eigenrisico verzekeren. Klik hier om een polis af te sluiten.

Wilt u een annuleringsverzekering afsluiten? Klik hier om een polis af te sluiten.

Wilt u een reisverzekering afsluiten? Klik hier om een polis af te sluiten.

 Wilt u een van de campers huren neem dan contact op via onderstaand formulier

of bel naar 06-41309576